Hugh Grant: „Puterea si banii sunt adevarati magneti pentru femei!”

Actorul Hugh Grant, pe care il puteti admira la Cinema ACASA in filmul "Dragoste cu preaviz", difuzat duminica, 2 noiembrie, de la ora 20:30, nu crede in dragoste la prima vedere!
  • Publicat:
Hugh Grant:
Hugh Grant: "Puterea si banii sunt adevarati magneti pentru femei!"

Actorul Hugh Grant, pe care il puteti admira la Cinema ACASA in filmul "Dragoste cu preaviz", difuzat duminica, 2 noiembrie, de la ora 20:30, nu crede in dragoste la prima vedere!

Acum o luna si ceva, se zvonea ca mult-doritul burlac Hugh Grant si-a gasit o noua iubire, in persoana Catherinei Fulmer, un fashion-designer, fost manechin, cu 21 de ani mai tanara decat el.

In 2007, actorul in varsta de 48 de ani s-a despartit de Jemima Khan, cu care a avut o relatie de trei ani. Viata amoroasa a actorului britanic a fost intotdeauna in atentia paparazzilor: in 2000, acesta s-a despartit de frumoasa Liz Hurley, dupa ce au fost impreuna nici mai mult, nici mai putin decat 13 ani.

Cei doi au ramas buni prieteni, iar Hugh a acceptat chiar sa o insoteasca pe Liz si pe sotul ei, Arun Nayar, intr-o vacanta la Saint-Tropez.

Dupa ce toata presa internationala a vuit cum ca Hugh ar fi cu frumoasa si mult-mai-tanara Catherine, in varsta de 27 de ani, unele reviste au scris ca actorul a fost surprins cu fosta lui iubita, Jemima, cu care ulterior si-a petrecut chiar si ziua de nastere, pe 9 septembrie, intr-un cadru foarte intim si romantic. Cum ramane cu Catherine Fulmer, in acest caz?

„Nu cred deloc in dragoste la prima vedere, chiar daca personajele pe care le-am interpretat in filme numai cu asta "se ocupau". Din experienta mea, stiu ca puterea, banii si influenta sunt magneti pentru femei. Astea sunt punctele pe care le-am exploatat de fiecare data – si strategia a functionat mereu!”, sustine Grant.

„Nu imi plac copiii. Adica nu ma deranjeaza sa ii privesc vreo patru minute, sa zicem. Dar dupa asta, chiar nu inteleg ce poate fi asa interesant la un bebelus, de ce se agita toata lumea”, declarat sarmantul si controversatul actor.

Pe marile ecrane, Hugh Grant a format cupluri exceptionale cu actrite de renume, precum Drew Barrymore, Julia Roberts, Renée Zellweger sau Andie MacDowell, in filme celebre, ca „Jurnalul lui Bridget Jones”, „Notting Hill”, „Patru nunti si o inmormantare”, „Muzica si versurile”. In viata reala insa, se pare ca actorul nu are noroc. Fetelor, se ofera careva?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Delia, tinta razbunarilor fratelui Elenei
Delia, tinta razbunarilor fratelui Elenei
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân