galerie

Cum arată Madonna topless, la 61 de ani


  • Madonna se numără printre vedetele care nu se tem să-şi arate vârsta. Cântăreaţa în vârstă de 61 de ani le arată fanilor cu orice ocazie cât este de sexuală şi nu se sfieşte să se fotografieze cu trupul dezgolit, însă a ales să îşi acopere sânii.
  • Recent, regina muzicii pop s-a fotografiat topless în oglindă, fotografie pe care a postat-o ulterior pe contul ei de Instagram. Sportul şi dieta echilibrată sunt cu siguranţă unul dintre atuurile Madonnei. Abdomenul şi picioarele tonifiate se întreţin cu multă mişcare, dar şi cu un stil de viaţă sănătos. Nici la capitolul ten Madonna nu sta foarte rău. Din contră, la peste 60 de ani, are pielea fină şi tânără.
  • „Regina arată fantastic azi!”; „Uuh ce femeie!”; „Wow! Are un corp mai frumos ca majoritatea femeilor tinere. Sunt sigur că se va lovi de un val de ură!”, sunt dor câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit la postarea de pe Instagram.
  • Madonna a dezvăluit că a fost testată pozitiv pentru anticorpi specifici noului coronavirus. Cântăreaţa în vârstă de 61 de ani a postat pe contul ei de Instagram un filmuleţ pe care l-a numit ”Jurnal de carantină nr. 14”.
  • Cum arată Madonna topless, la 61 de ani
Madonna se numără printre vedetele care nu se tem să-şi arate vârsta. Cântăreaţa în vârstă de 61 de ani le arată fanilor cu orice ocazie cât este de sexuală şi nu se sfieşte să se fotografieze cu trupul dezgolit, însă a ales să îşi acopere sânii.
1/1