Elton John despre Madonna: „Arată ca o stripteuză de bâlci”

Conflict între cântăreţul britanic Elton John şi Madonna. După ce a declarat că artista americană "arată ca o stripteuză de bâlci", a cărei "carieră este terminată", Elton John a picat în dizgraţiile divei pop, informează MEDIAFAX.
  • Publicat:
Elton John despre Madonna:

Conflict între cântăreţul britanic Elton John şi Madonna. După ce a declarat că artista americană „arată ca o stripteuză de bâlci”, a cărei „carieră este terminată”, Elton John a picat în dizgraţiile divei pop, informează MEDIAFAX.

Elton John a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat unui post de televiziune din Australia şi a spus că este supărat pe Madonna, întrucât aceasta a atacat-o verbal de mai multe ori pe buna lui prietenă Lady Gaga – naşa de botez a fiului său, Zachary.

Cântăreaţa americană a făcut în ultima vreme câteva referiri destul de acide la adresa mai tinerei ei rivale din muzica pop, vorbind despre piesa acesteia „Born This Way”, care a fost de multe ori comparată cu piesa „Express Yourself”, pe care Madonna a lansat-o în 1989.

Citeşte şi: Antrenamente à la Madonna, la Hard Candy

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân