Ela Crăciun, secretul slăbitului fără pastile sau dietă

Ela Crăciun, a avut-o drept invitată pe Gina Tăujan, un psihonutriționist care deține secretul slăbitului sănătos, fără diete sau pastile.
  • Publicat:

În cel mai recent episod al podcastului său, „Cu Ela la doctor”, celebra prezentatoare tv, Ela Crăciun, a avut-o drept invitată pe Gina Tăujan, un psihonutriționist care deține secretul slăbitului sănătos, fără diete sau pastile.

Adeptă a curelor de slăbire, care ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus aduse de cele trei sarcini prin care a trecut corpul său, Ela Crăciun este chiar ea pacienta care a remarcat rezultate spectaculoase în urma accesării sfaturilor oferite de psihonutriționistul său, Gina Tăujan.

„Când am apelat eu la Gina, s-a întâmplat un miracol și practic am reînvățat să mănânc. Gina are foarte multe rețete geniale, în care se regăsesc din abundență legumele, așa că eu inițial m-am declarat sceptică față de șansele mele reale de a face schimbarea aceasta alimentară și de a renunța la carne. Țin să spun că preparatele recomandate de ea sunt foarte bune, ușor de gătit și am observat că dacă respect regulile și mănânc corect, nu mai simt nevoia de dulciuri”, a declarat Ela Crăciun despre schimbarea adusă în viața ei de reeducarea alimentară.

Cum reușește Gina Taujan să îi ajute pe oameni să slăbească, fără să cântărească mâncarea, fără să numere caloriile sau să apeleze la tot felul de remedii, minune?

„Este clar că nu pastilele de slăbit, nu ceaiurile de slăbit sau ce s-a mai inventat pe lângă ne oferă nouă rezultatele promise, pentru că îmi dau seama că nu pot să trăiesc cu jumătate de fruct pe zi și un ou fiert. Atunci învăț să am grijă de mine și să conștientizez că suma obiceiurilor care pe mine mă compun că om, m-au adus cu o greutate mai mare decât era normal”, declară psihonutriționistul Gina Tăujan.

Ce presupune conceptul de reeducare alimentară

Conceptul de reeducare alimentară pornește de la necesitatea prioritizării sănătății noastre și a recăpătării energiei în viața de zi cu zi, care astfel devine obiectivul principal pentru întreg procesul de slăbire și menținere a siluetei pe termen lung.

„Cel mai important este că omul să își asculte corpul, fără să cântărească mâncarea sau să numere caloriile. De aici vine nu doar slăbitul, ci vine menținutul, cât și o relație sănătoasă cu mâncarea, fără frustrare”, a declarant Gina Tăujan.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc