Domnul şi doamna Pitt! Se căsătoresc Brad şi Angelina?

După ani şi ani de speculaţii, în care toată lumea aştepta cu sufletul la gură o eventuală nuntă între 2 dintre cei mai frumoşi actori din lume - Brad Pitt şi Angelina Jolie, iată că evenimentul s-ar putea, în sfârşit, realiza.
  • Publicat:
Domnul şi doamna Pitt! Se căsătoresc Brad şi Angelina?

După ani şi ani de speculaţii, în care toată lumea aştepta cu sufletul la gură o eventuală nuntă între 2 dintre cei mai frumoşi actori din lume – Brad Pitt şi Angelina Jolie, iată că evenimentul va avea loc, în sfârşit!

Aflată în Los Angeles, Angelina a afişat radioasă un nou inel la ieşirea din hotelul Roosevelt. Cu o piatră mare, albă, şi fixat pe inelarul stâng, Angelina a ţinut să-l arate fotografilor strânşi în faţa intrării. Actriţa şi-a aşezat geanta pe braţul stâng, a fluturat din mână şi a zâmbit satisfăcut, semn că e mândră de bijuteria  primită de la Brad Pitt.

Inelul de logodnă a fost creat la cererea lui Brad Pitt de către designerul Robert Procop care are un studio, localizat în clădirea de birouri Rodeo Drive din Beverly Hills.

Brad şi Angelina formează un cuplu din 2005, când actorul a anunţat că divorţează de soţia sa de la acea vreme, Jennifer Aniston. cei doi au împreună 6 copii: Maddox (10 ani), Pax (8 ani), Zahara (7 ani), Shiloh (5 ani) şI gemenii Knox şi Vivienne (3 ani).

Urmează o nuntă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”