Dieta-șoc cu care a reușit să slăbească Anne Hathaway

Actrița Anne Hathaway dezvăluie cum a fost nevoită să piardă aproximativ 12 kilograme pentru rolul ei în filmul „Les Miserables”.
  • Publicat:
Dieta-șoc cu care a reușit să slăbească Anne Hathaway
Dieta care te va șoca și cu care Anne Hathaway a reușit să slăbească sursa foto: Shutterstock

Celebra Anne Hathway a jucat rolul unei prostituate care moare de tuberculoză. Aceasta și-a dorit să fie extrem de credibilă pentru rol, reușind să slăbească astfel încât corpul ei să arate ca al unui bolnav. Actrița susține că felul în care a reușit să slăbească este „nebunesc”. Mai mul de atât, actrița a fost nevoită să se radă în cap, conform Daily Mail.

Cum a reușit Anne Hathaway să slăbească?

Într-un interviu acordat revistei Vogue, actrița a declarat că, inițial, înainte de începerea filmărilor, a reușit să slăbească 5 kilograme printr-o dietă strictă. După această reușită, ea a mai dat 7 kilograme jos în timpul unei pauze de filmare de două săptămâni. De data aceasta, dieta a constat în consumul unei cantități mici de fulgi de ovăz pe zi.

„Am fost obsedată de această dietă. Ideea era să arăt cât mai mult ca  o persoană moartă. Nu judec aeastă situație în niciun fel, dar pot spune că a fost cu adevărat nebunesc ce am făcut”, declară Hathaway pentru Vogue.

După terminarea filmărilor filmului „Les Miserables”, actrița a reușit cu greu să-și revină și să se simtă din nou bine în pielea ei. Anne Hathaway susține că „era într-o stare de privare, atât fizică, cât și emoțională” și că în momentul în care s-a reîntors acasă i-a fost foarte greu să se adapteze din nou la „haosul care o înconjura”.

Acum, celebra actriță Anne Hathaway pare că și-a reintrat în formă și strălucește pe coperțile revistelor glossy.

Sursă: dailymail.co.uk, ibtimes.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân