Delia a explicat de ce nu vrea copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori”

Sătulă să mai fie criticată, solista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața sa: acela de a nu avea copii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Delia a explicat de ce nu vrea copii:
Delia nu vrea să aibă urmași/ sursa foto: Instagram Delia

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate și iubite soliste din România și se bucură de un succes imens. Vedeta este căsătorită de mai bine de 10 ani cu Răzvan Munteanu, însă cei doi nu și-au mărit familia până în prezent. În cadrul unui interviu, artista a vorbit din nou despre adevăratul motiv pentru care nu-și dorește copii!

Delia nu vrea să aibă copii

Delia Matache, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai urmărite cântărețe din România, dar este implicată și în diverse proiecte de televiziune. Pentru că are un program destul de încărcat, Delia a recunoscut, cu sinceritate, că nu vrea să aibă copii. Ea preciza că familia i-a acceptat decizia, însă fanii continuă să o critice pe acest subiect.

În urmă cu câteva luni, vedeta povestea care sunt motivele pentru care nu-și dorește să rămână însărcinată. Declarațiile sale au creat controverse în mediul online, Delia fiind pusă la zid de către internauți.

Nu-și dorește o responsabilitate prea mare

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: ‘Nu vreau să fac copii’. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red. – în timpul unui LIVE pe TikTok)”, a povestit Delia.

Se pare că artista nu și-a schimbat părerea între timp, precizând clar și răspicat că un copil este o responsabilitate prea mare pentru ea.

„Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori.

Chestia asta mă panichează. În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii (n.red. – să nu devină părinți). Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți”, a mai completat jurata de la iUmor.

Citește și: Boala de care suferă Smiley și Delia Matache. Ce e sindromul „Peter Pan”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân