Daniel von Bargen, domnul Kruger din serialul „Seinfeld”, s-a împuşcat în cap!

Daniel von Bargen, actor celebru pentru apariţiile sale în seriale de succes precum "Seinfeld" - unde era domnului Kruger şi "Malcolm in the Middle" - unde era comandantului Spangler, a fost spitalizat, luni, după ce a încercat să se sinucidă împuşcându-se în cap.
  • Publicat:
Daniel von Bargen, domnul Kruger din serialul
Daniel von Bargen, domnului Kruger din serialul "Seinfeld", s-a împuşcat în cap!

Daniel von Bargen, actor celebru pentru apariţiile sale în seriale de succes precum „Seinfeld” – unde era domnul Kruger şi „Malcolm in the Middle” – unde era comandantul Spangler, a fost spitalizat, luni, după ce a încercat să se sinucidă împuşcându-se în cap, au declarat, miercuri, autorităţile americane din Cincinnati, citate de Mediafax.

Von Bargen, în vârstă de 61 de ani, a sunat la serviciile de urgenţă din Montgomery, Ohio (Cincinnati), luni, spunându-le că s-a împuşcat în tâmplă cu un pistol de calibrul 38, în locuinţa sa, şi că nu poate deschide ochiul stâng.

„M-am împuşcat în cap şi am nevoie de ajutor”, a spus Von Bargen.

Actorul i-a spus dispecerului de la serviciile de urgenţă că este bolnav de diabet şi că avea o programare în aceeaşi zi la spital, pentru a i se amputa mai multe degete de la picioare. „Trebuia să merg la spital azi, dar nu voiam”, a spus Von Bargen.

Sursa: Mediafax.ro


Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Elizabeth Hurley, sprint cu vacile
Elizabeth Hurley, sprint cu vacile
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân