Daniel Buzdugan, pe patul de spital, cu perfuzii

Din pricina oboselii şi a altor probleme de sănătate, Daniel Buzdugan a ajuns la spital, unde "zace" cu perfuzii, după cum şi-a informat fanii pe pagina de Facebook:
  • Publicat:
Daniel Buzdugan, pe patul de spital, cu perfuzii

Din pricina oboselii şi a altor probleme de sănătate, Daniel Buzdugan a ajuns la spital, unde „zace” cu perfuzii, după cum şi-a informat fanii pe pagina de Facebook:

„În viaţa asta cu toţii suntem datori măcar cu un CONCEDIU MEDICAL. Următoarele 2 săptămâni o să-mi fie tare, tare dor de Radio Zu… Sănătatea e un dar pe care din păcate noi nu prea punem preţ ….Aveţi grijă de voi şi fuga la doctor!!!!”, a scris el pe reţeaua de socializare. Fanii nu au întârziat s-i transmită urările lor de bine, iar în câteva ore, prezentatorul de la Radio YU a revenit:

„Vă mulţumesc din inimă pt mesajele de încurajare! Mai cade omul cât e de lung din picioare…. dar după câteva zile de perfuzii se ridică!:) Sunt spre bine mulţumită lui Dumnezeu şi asistenţilor lui de pe pământ -doctorii. Urmează o perioadă de odihnă,linişte şi refacere. Sănătate tuturor şi take it easy!”, a scris Daniel pe Facebook.

Foto: Facebook

Citeşte şi: Daniel Buzdugan are varsat de vant! Smiley, in pericol!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân