Dana Sota, fotografie nud la 60 de ani. Mesajul emoționant pe care-l transmite femeilor: „După 50 de ani a fost senzația de eliberare pe care nu am mai simțit-o până acum”

Dana Sota le transmite un mesaj, în special femeilor, privind trecerea anilor și lucrurile pe care le-a învățat la 20, 30, 40 și 50 de ani.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Are 60 de ani, dar nu lasă să-și arate vârsta! Dana Sota este un exemplu pentru multe femei și își îmbrățișează vârsta pentru că, în fond, este doar un număr. Preocupată dintotdeauna de un stil de viață sănătos și frumusețe, Dana Sota reușește să-și surprindă urmăritorii pe rețelele de socializare cu aparițiile ei impecabile și trucurile care o ajută să arate atât de bine.

Recent, vedeta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare purtând doar o pereche de dresuri. În descrierea postării, Dana Sota le transmite un mesaj, în special femeilor, privind trecerea anilor și lucrurile pe care le-a învățat la 20, 30, 40 și 50 de ani.

„ENJOY YOUR AGE! – acesta este mesajul meu de astăzi.
Tuturor ni s-a întâmplat, măcar o dată, să vrem să fim mai tineri. Sau când eram copii, ne doream să fim mai mari, să creștem mai repede, să devenim adulți. Dar în fiecare stadiu de viață există experiențe de care ne putem bucura și pe care le putem trăi la cote maxime.

Fiecare an aduce cu el transformare, înțelepciune, creștere, sfârșituri dar și noi începuturi. Astfel, bucurându-ne de vârsta pe care o avem, putem să vedem viața în toată complexitatea și frumusețea ei.

La 20 de ani avem energie multă, învățăm, acumulăm cunoștințe, dar ne dăm seama că nu avem răspunsuri pentru tot… Și că e ok!

Pe măsură ce ajungem la 30 de ani devenim mai siguri pe noi, așa că putem onora această perioadă fără să ne temem de înaintarea în vârstă ci mai degrabă să ne concentrăm pe a ne crea valori solide și a ne maturiza emoțional.

La 40 de ani știm deja foarte bine că am acumulat experiență pe care o putem folosi în viața de zi cu zi. Nu ne mai este teamă de schimbare sau să explorăm teritorii necunoscute.

La 50 de ani deja am navigat cu succes prin vârsta mijlocie și realizăm cat de importantă este persoana noastră, pe care de multe ori am neglijat-o și am pus-o pe ultimul loc până acum. Avem grijă mai mult de sănătatea noastră, de exterior dar și de interior, ne crem spații pentru a ne putea manifesta Valorile, atât cele materiale cat și spirituale. Ce mi-a plăcut mie însă cel mai mult după 50 de ani a fost senzația de eliberare/libertate pe care nu am mai simțit-o până acum. Am ajuns să îmi cunosc foarte bine valoarea, am învățat să mă prețuiesc, știu foarte bine să pun limite, să spun NU și să renunț la persoanele cu care nu mai rezonez fără să mă simt vinovată, știu să mă bucur din plin, de fiecare zi.

Această fotografie este marca @alexgalmeanu și @secretnipple, realizată în cadrul unui proiect extrem de drag mie, când am împlinit 60 de ani”, a scris Dana Sota în dreptul fotografiei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Sota (@danasota)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân