Dana Rogoz, intalnire cu Naomi Campbell la Milano

Dana Rogoz se pregateste sa plece la Milano pentru un interviu cu ocazia lansarii primului magazin de moda Pirelli PZero.
  • Publicat:
Dana Rogoz, intalnire cu Naomi Campbell la Milano
Dana Rogoz, intalnire cu Naomi Champbell la Milano

Dana Rogoz se pregateste sa plece la Milano pentru un interviu cu ocazia lansarii primului magazin de moda Pirelli PZero. Cu aceasta ocazie, ii va lua un interviu lui Renato Montagner, designerul magazinului si al hainelor Pirelli, iar la petrecerea organizata seara o va intalni pe Naomi Campbell.

„In cateva ore plec spre Milano, pentru ca sunt invitata, ca reprezentant al revistei „The One”, la lansarea primului magazin de moda Pirelli PZero. Evenimentul va avea loc maine si cu aceasta ocazie ii voi lua un interviu lui Renato Montagner, designerul magazinului si al hainelor Pirelli. Vor veni si divele la party-ul de seara (Naomi Campbell, s-ar putea si Eva Herzigova…), asa ca o sa am ce sa va povestesc la intoarcere”, scrie Dana pe blogul ei.

Foto: Danarogoz.onemagazine.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân