Dan Ciotoi a fost operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon! A fost la un pas de moarte. Cum se simte acum: „Mi-a salvat viața în ultima clipă”

Solistul trece prin momente dificile.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Medicii i-au dat un diagnostic dur la finalul lui 2023: cancer la colon. A fost la un pas de moarte, dar a suferit două intervenții chirurgicale de urgență. Cum se simte acum interpretul? 

Dan Ciotoi, diagnosticat cu cancer la colon

Finalul lui 2023 a venit cu probleme mari de sănătate pentru Dan Ciotoi, artistul din trupa Generic. A început să se simtă tot mai rău, așa că a mers la doctor. Deși și-a făcut mai multe analize amănunțite, specialiștii i-au spus că nu are nicio problemă medicală și l-au trimis acasă. În cele din urmă, Dan Ciotoi a ajuns pe mâinile unui medic, care i-a dat o veste tristă. Solistul avea, de fapt, cancer la colon. El a explicat că a fost la un pas de moarte!

„Am avut mai întâi un medic la Târgoviște, care însă mi-a dat drumul acasă, a zis că n-am mai nimic, dar, după externare, nu m-am simțit deloc bine. Am întrebat și alt medic, care pe loc mi-a făcut un CT. Rezultatul l-a speriat, m-a trimis de urgență la București, ca să fiu operat. Păi, dacă mă luam după primul medic, muream cu zile, acasă!”, a declarat Dan Ciotoi, potrivit playtech.ro.

Citește și: Nelu Vlad, liderul formației Azur, are probleme grave de sănătate. Medicii i-au descoperit un hematom pe creier

A fost operat de urgență

După ce a primit diagnosticat corect, Dan Ciotoi a ajuns rapid pe masa de operație. Prima intervenție a avut-o în decembrie 2023, a doua pe 11 ianuarie 2024. El a precizat că în luna februarie va urma a treia operație.

„Am fost diagnosticat cu cancer la colon, nu mă feresc să spun, am fost operat în regim de urgență, căci se fisurase o parte din intestin și toată murdăria pătrundea în sânge. Operația a durat cam 3 – 4 ore, mi-au tăiat 12 cm din intestin.

Medicul Marius Coțofană este cel care mi-a salvat viața, în ultima clipă. Mi-a spus că, dacă mai întârziam să vin la spital, la București, muream, cu zile, acasă. Acum am anus contra naturii, dar luna viitoare mai urmează o operație, după 20 februarie, în care mi se va reface circulația. Voi fi ca înainte, ca nou”, a mai adăugat artistul.

Sursa foto: facebook Dan Ciotoi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân