Cum și-ar fi prevestit moartea Rona Hartner. Ce i s-a arătat în timpul unei ședințe de chimioterapie: „Haide, fata mea!” Declarații sfâșietoare VIDEO

Artista a urmat tratamente dure pentru a scăpa de cancer. Din păcate, metastazele la creier i-au fost fatale Ronei Hartner.
  • Publicat:
Cum și-ar fi prevestit moartea Rona Hartner. Ce i s-a arătat în timpul unei ședințe de chimioterapie: „Haide, fata mea!” Declarații sfâșietoare VIDEO
Rona Hartner a murit la 50 de ani/ sursa foto: Facebook Rona Hartner

Rona Hartner a decedat! Îndrăgita cântăreață s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la câteva luni după ce aflase că i-a recidivat cancerul. În 2019, solista mărturisea că, în timpul unei ședințe de chimioterapie, a avut o premoniție, prin care tatăl ei o chema la ceruri. Acel vis a bulversat-o teribil! 

Cum și-ar fi prevestit moartea Rona Hartner

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la colon. Atunci, actrița a reușit să se vindece, după ce a urmat tratamente dure și a avut credință în Dumnezeu. Din nefericire, boala i-a recidivat anul acesta, dar de data asta mult mai agresivă.

În vara acestui an, Rona Hartner a primit vestea cruntă că are cancer la plămâni, cu metastaze la creier. Mai mult, tumorile crescuse destul de mult în ultima perioadă. Deși suferea enorm, artista și-a păstrat tot timpul speranța că Dumnezeu va face o minune cu ea și o salva.

Visul straniu în care tatăl ei o chema în ceruri

Înainte de a muri, Rona Hartner a declarat că a avut un vis straniu. Ea dezvăluia că a fost mai mult o premoniție pe care a avut-o în timpul chimioterapiei pe care o făcea în 2019, pentru a trata cancerul de colon. Tatăl ei, decedat de ceva ani, i-a apărut în vis și o chema la el.

Rona Hartner spunea terifiată că a simțit o prezență rece în spitalul în care era internată.

„Haide, fata mea!”, au fost cuvintele bărbatului. La scurt timp, i-a apărut în vis și Iisus, care i-a spus: „Și dacă nu vreau să te vindec?”

A fost diagnosticată cu cancer

În vara acestui an, Rona Hartner a aflat că suferă din nou de cancer. Medicii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni în stadiul 4 cu metastaze la creier. Ea dezvăluia că specialiștii i-au interzis să mai conducă și să mai depună efort. Drept urmare, a fost nevoită să facă o pauză și de la concerte.

Pe rețelele de socializare, artista își ținea fanii la curent cu privire la starea ei de sănătate.

„La mine, în momentul de față, este ziua și încercarea. Tocmai vă anunțam că voi veni la Tulcea, la concert, cu Ovidiu Lipan. Azi m-am dus până la Paris, la un doctor specialist care mi-a dat un foarte mare tratament, trebuie să-l fac împreună cu chimioterapia despre care o să aflu peste două zile ce este exact și acest domn doctor mi-a zis că îmi interzice să urc pe scenă”, explica Rona Hartner pe contul ei de Facebook, în luna iulie 2023.

În 2019, Rona Hartner reușea să se vindece, după ce fusese diagnosticată cu cancer la colon și la ficat.

Citește și: Boala de care suferea Rona Hartner. Artista spera că se va vindeca, dar medicii erau sceptici

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân