La 37 de ani, Irina Fodor continuă să impresioneze cu o siluetă suplă și tonică. Recent, prezentatoarea a explicat pentru Click! cum reușește să se mențină la 52 de kilograme și de ce nu simte nevoia să urmeze diete stricte.
După cum spune chiar ea, nu greutatea a reprezentat vreodată o problemă — nici înainte, nici după sarcină (când a luat circa 15 kilograme).
Irina recunoaște că „are noroc cu genetica”, dar pune silueta mai degrabă pe seama stilului de viață alert și a modului echilibrat de a mânca. Nu urmărește calorii, nu evită mâncărurile „interzise”, dar evită excesele. „Mănânc ca un om normal. Nu stau să-mi număr caloriile. Dacă mănânc o shaorma azi, mâine iau o salată și asta e” — a mărturisit vedeta.
Un rol important îl are și meniul zilnic — Irina spune că nu-și neglijează mesele, preferă preparatele simple și hrănitoare, iar ciorbele au un loc special în dieta ei.
Deși este „gurmandă” și îi plac pastele sau carnea, Irina spune că nu refuză bucatele preferate, dar alege echilibrul: mâncărurile simple, supele sau ciorbele, legumele, salatele — opțiuni care o ajută să-și păstreze greutatea fără sacrificii majore.
Vezi această postare pe Instagram
Mai mult, obiceiurile alimentare nu sunt rigide — prezentatoarea mărturisește că nu simte nevoia unui regim drastic, ci doar a unui mod de viață sănătos, flexibil și fără extreme.
Ce reiese din declarațiile Irinei este simplu, dar adesea ignorat: nu dietele drastice, ci moderația, echilibrul și un stil de viață activ sunt ceea ce contează pe termen lung. În loc să se privească la calorii sau să se înfometeze, vedeta se bazează pe instincte, pe nevoile corpului și pe alegeri alimentare rezonabile — iar asta pare să fie formula ei pentru un corp sănătos și armonios.
FOTO: Instagram @irinafodor.