Cum arată logodnica lui Michael Phelps GALERIE FOTO

Phelps este logodit cu Nicole Johnson cu care are şi un băieţel Boomer, născut anul acesta în luna mai. Fosta Miss California 2010 se află într-o relaţie cu Phelps din 2009.
  • Publicat:

Michael Phelps continuă să facă istorie la Jocurile Olimpice, fiind cel mai medaliat sportiv din istoria competiţiei. Cu 21 de medalii şi cu o carieră de invidiat este unul dintre cei mai de succes atleţi.

În afara competiţiilor sportive, Phelps este logodit cu Nicole Johnson cu care are şi un băieţel Boomer, născut anul acesta în luna mai. Fosta Miss California 2010 se află într-o relaţie cu Phelps din 2009.

Deşi are doar trei luni, micuţul se află alături de mamă şi bunicii lui în Rio şi a devenit atracţia celor care sunt prezenţi la competiţia de înot.

După ce Phelps a câştigat a treia medalie de la Jocurile Olimpice din acest an, logodnica sa a postat pe Instagram un mesaj de susţinere:”Nu mai am cuvinte. Nu aş putea fi mai mândră de atât de Michael Phelps. Este simbolul efortului, al viselor îndrăzneţe şi al realizării Visului American.”

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân