Culmea machiajului… la volan!

Primul gand inainte de a te apuca sa-ti retusezi machiajul "in mers" ar trebui sa fie strict legat de posibilitatile de franare. Mai exact, ce posibilitati de franare sunt pana in... masina din fata. In secunda urmatoare, trebuie sa ai in vedere si culo
  • Publicat:
Culmea machiajului... la volan!
Culmea machiajului... la volan!

Clasicul servetel
Inainte de a matifia tenul, aplica un servetel pe zonele grase pentru a absorbi excesul de sebum. Pachetul cu servetele ar trebui sa fie indispensabil in masina, undeva pe bord sau in portiera din stanga. Niciodata nu se stie cand trebuie sa franezi brusc si… s-a zis cu machiajul. Vei fi nevoita sa tragi imediat pe dreapta, sa te demachiezi si s-o iei de la zero. O gafa teribila, care nu face cinste unei experte in sofat.  

Servetele matifiante
Pentru matifierea tenului, foloseste fara rezerve aceste servetele. Sunt ultrapractice (de purtat si de folosit) si diminueaza riscul de a „pudra“ bordul masinii sau hainele. Si nici nu-ti dau batai de cap in ceea ce priveste nuanta potrivita. Contin o pudra translucida si se gasesc la Body Shop.

Aplicator de gloss pentru buze
Apeleaza cu incredere la aplicatorul de gloss. Asupra buzelor cel mai bine intervii cu ajutorul acestui aplicator, extrem de util in foarte multe situatii. Doar asa poti reimprospata efectul rujului, dand un plus de stralucire buzelor.

Da pentru fardul inchis la culoare
Atentie! Eyelinerul si creionul pentru contur dauneaza la volan. Se pot intampla accidente grave si mai bine uiti de ele. Un fard inchis la culoare te scoate din impas. Ochi perfect conturati si siguranta maxima. Si inca ceva. Stop si pentru mascara. Cu surplus de mascara, genele vor arata oribil de incarcate.

The make-up light
De regula, blush-ul nu trebuie reimprospatat decat daca s-a modificat lumina sau daca tenul este gras. Asadar, cand iti achizitionezi masina mult visata, nu uita sa specifici pe lista de optiuni si the make-up light de la parasolar. Face toti banii si contribuie din plin la reusita machiajului. E doar o masina de fete, nu!?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Invata sa spui "nu"!
Invata sa spui "nu"!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”