CHER

Inainte de Britney Spears, Jennifer Lopez si chiar Madonna, a existat Cher. De 40 de ani, cariera ei a cunoscut suisuri si coborasuri incredibile. Este singura artista care a avut hituri pe primul loc al topurilor in patru decade diferite. Cand s-a apucat
  • Publicat:
CHER
CHER

Pe cat de talentata, pe atat de vulcanica si lipsita de tact, Cher a trait intr-o viata cat altii in trei. A facut mai mereu doar ce i-a placut, a facut greseli si a invatat din ele, a cunoscut esecul si a luat-o de la capat. Astazi este o artista recunoscuta, care a avut succes ca interpreta de muzica, vedeta TV si actrita. Dar n-a fost mereu asa. Pe numele ei adevarat Cherilyn Sarkisian LaPierre, diva s-a nascut pe 20 mai 1946. Cum la scoala n-a stralucit niciodata, la 16 ani a renuntat la studii si a plecat la Hollywood sa devina actrita. Prima ei intalnire cu lumea vedetelor a fost… o noapte de amor cu actorul Waren Beatty.

La inceput a fost Bono

Sonny Bono a fost barbatul care i-a schimbat destinul lui Cher. Cei doi s-au cunoscut intr-o cafenea, in 1962. Ea avea 16 ani, el avea 28 de ani. Au inceput sa cante impreuna, in 1964 s-au casatorit, iar in 1965 au dat lovitura cu „I Got You Babe”. Succesul lor n-a durat insa la nesfarsit. In 1975 au divortat, purtand un adevarat razboi al declaratiilor in presa. La inceputul anilor ’80, Cher s-a apucat serios de actorie, dupa numeroase incercari esuate de a reveni in atentia publicului. Pentru rolul din „Silkwood” (1983), a primit Globul de Aur si a fost nominalizata la Oscar, iar pentru rolul din „Moonstruck” (1987) a primit Oscarul. In 1992 a disparut din atentia publicului din cauza oboselii cronice. In toamna lui 1998, la 52 de ani, a lansat albumul „Believe”, care a facut furori in discotecile din toata lumea, primind si un premiu Grammy. Iar intre 2002 si 2005 a sustinut, in cadrul turneului Living Proof Farewell Tour, 325 de concerte in toata lumea, care i-au adus 225 de milioane de dolari. Cat despre viitor, Cher a primit oferta de a-i lua locul lui Céline Dion, pentru 60 de milioane de dolari, la anul, la un cazinou din Las Vegas.

Doamna de pe tun

Invariabil, multi ani la rand, Cher a ocupat locuri fruntase in listele cu vedetele cel mai prost imbracate. La fel de invariabil, ea a declarat ca nu-i pasa ce spun altii despre ea. In 1979, a pozat goala pentru coperta albumului sau „Prisoner”, legata doar cu niste lanturi. Imaginea a provocat reactii aprinse din partea grupurilor ce militau pentru drepturile femeii. In 1989, videoclipul ei pentru cantecul „If I Could Turn Back Time” a fost interzis de MTV, pentru ca Cher aparea imbracata in niste curele de piele foarte inguste, care abia acopereau esentialul! In plus, doamna, aflata pe un vapor plin cu marinari, statea calare pe un tun! Pe langa costumele exotice, Cher mai are trei mari pasiuni: tatuajele, operatiile estetice si barbatii mult mai tineri decat ea. Primul tatuaj, cel mai celebru, si l-a facut in 1972, ca un semn de rebeliune si libertate – este vorba de un fluture pe niste flori, plasat pe ambele fese ale artistei. Cat despre operatiile estetice, este unul dintre pionierii in domeniu din lumea celebritatilor. Si-a facut de toate: si-a operat nasul, si-a facut implant de pometi, si-a marit sanii, a facut liposuctie si facelift, plus injectii cu colagen in buze. Din acest punct de vedere, este un fel de Michael Jackson, dar cu nas. Mai nou, vedeta, care a apelat si la acupunctura pentru a stopa procesul de imbatranire, este adepta „The Goddess Diet”, o dieta pentru femeile trecute de 40 de ani.

Oh, barbatii!…

Cat despre barbatii tineri, cealalta pasiune a lui Cher, aceasta nu s-a sfiit sa apara de-a lungul anilor la bratul a numerosi tinerei, unii dintre ei aflati la inceput de cariera. A avut relatii cu Val Kilmer, Tom Cruise si Richie Sambora, dar cea mai mare iubire a ei se pare ca a fost Rob Camilletti, un brutar din New York, cu 18 ani mai mic decat ea. Pe 20 mai anul acesta, Cher a implinit 60 de ani. Credeti ca s-a cumintit? Da’ de unde! A fost vazuta, in ipostaze destul de intime, in compania actorului Lee Targesen, de 40 de ani (Tobias Beecher din serialul „Oz, inchisoarea federala”).

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Punct si de la capat
Punct si de la capat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”