Cheeky Gabriela s-a despartit de Lembit Opik

Cu toate ca in urma cu cateva luni isi anuntau logodna cu mare tam-tam, iar Gabriela declara ca nu-si doreste nimic mai mult decat sa devina doamna Opik, romanca a decis sa-si recapete libertatea, datorita faptului ca se simtea sufocata alaturi de autoritarul ei iubit,a anunta presaonline.com.
  • Publicat:
Cheeky Gabriela s-a despartit de Lembit Opik
Cheeky Gabriela s-a despartit de Lembit Opik

Cu toate ca in urma cu cateva luni isi anuntau logodna cu mare tam-tam, iar Gabriela declara ca nu-si doreste nimic mai mult decat sa devina doamna Opik, romanca a decis sa-si recapete libertatea, datorita faptului ca se simtea sufocata alaturi de autoritarul ei iubit, anunta presaonline.com.

Mama Gabrielei si totodata managerul formatiei Cheeky Girls a declarat, pentru Daily Mail, ca fiica ei se afla acum in pragul unei caderi nervoase, fiind presata de cererea iubitului ei in timp ce inca isi jelea bunica moarta recent.

Mai mult, se pare ca Lembit a suparat familia cantaretei ignorand traditiile romanesti in ceea ce priveste cererea in casatorie: "In Romania, un barbat cere intai permisiunea tatalui inainte de a-ii cere iubitei sa ii fie sotie. Insa Lembit a actionat ca un englez, dovedind o totala lipsa de intelegere a culturii noastre. In tara noastra, ambele familii sunt implicate in planificare unei nunti. Cand Lembit ne vizita, venea doar sa o vada pe Gabriela, cu mine nici nu vorbea", a precizat Margit Irimia Semeal, mama gemenelor din Ardeal.

Se pare ca momentul care a declansat despartirea a avut loc in urma cu doua saptamani, cand gemenele aveau un concert: "Lembit o facea pe grozavul, atragand atentia asupra lui, asa cum face de obicei, intarziind astfel intrarea Gabrielei, care dorea sa inceapa sa cante alaturi de sora ei. Dupa ce a sustinut recitalul, Gabriela a refuzat sa mai vorbeasca cu Lembit. De atunci nu au mai comunicat in niciun fel", a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Mama cantaretei a declarat pentru presa ca Gabriela inca mai poarta inelul de logodna, dar are nevoie de o pauza, fiind epuizata din punct de vedere emotional.

"Nu avea idee ca Lembit o sa o ceara de sotie. Si nici noi. A incercat sa-ii explice faptul ca 99 % dintre romani sunt ortodocsi si considera nepotrivita o logodna imediat dupa moartea unei persoane apropiate. Gabriela era fericita de propunerea lui, dar se temea foarte tare ca va fi criticata in Romania, unde ele sunt considerate adevarate staruri, fiind mult mai cunoscute decat aici", a declarat mama vedetei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân