Celebrul chef, tată pentru a șasea oară, la 57 de ani. Mesajul tulburător de pe patul de spital al soției, cu bebelușul în brațe

Gordon Ramsay a devenit tătic pentru a șasea oară. El și soția lui au împreună trei băieți și trei fete.
  • Publicat:

Bucurie mare în familia lui Gordon Ramsay! Celebrul bucătar a anunțat pe rețelele de socializare că el și soția lui, Tana, au devenit părinți pentru a șasea oară. În plus, el a postat și un mesaj uluitor pentru fanii săi. Iată ce a scris! 

Gordon Ramsay, tătic pentru a șasea oară

Gordon Ramsay (57 de ani) a anunțat că a devenit tată pentru a șasea oară. Britanicul și soția sa Tana și-au surprins fanii cu vestea nașterii celui de-al treilea băiat din familie. Celebrul bucătar, cunoscut și pentru aparițiile sale în producțiile de televiziune Hell’s Kitchen și The F Word, a dat marea veste pe Instagram.

„Ce cadou uimitor de ziua mea de naștere (n.red. Gordon Ramsay e născut pe 8 noiembrie). Haideți să-i urăm bun venit lui Jesse James Ramsay! Încă un ghemotoc de dragoste pentru brigada Ramsay”, a scris el, pe Instagram.

Citește și: Regulile stricte pe care Kate Middleton a fost obligată să le respecte de fiecare dată când a născut

sursa foto: instagram Gordon Ramsay

Gordon Ramsay nu are de gând să mai facă alți copii

Mai mult de atât, el a precizat că acest copil va fi ultimul, scriind că a „terminat”, mulțumit cu trei băieți și trei fete.

„Au fost 9 luni groaznice, dar am reușit și am fost binecuvântați cu acest mic ghemotoc. Jesse James Ramsay, te iubim atât de mult”, a scris și Tana Ramsay pe pagina sa de Instagram.

Soția lui Gordon a fost cu atât mai emoționată cu cât, în urmă cu câteva luni, în timp ce în burtica ei se afla Jesse James, a rememorat unul dintre cele mai grele momente din viața de familia: pierderea unei sarcini.

Soția bucătarului a pierdut o sarcină

În săptămâna a 20-a de sarcină, Tana a pierdut bebelușul care primise deja numele Rocky. „Inimioara lui bătea tare, dar el era mult prea mic ca să supraviețuiască. Chiar dacă au trecut șapte ani de atunci, doare de parcă ar fi fost ieri. Rocky, te iubim și îți ducem dorul în fiecare zi. Vei avea mereu un loc super special în inimile noastre”, a spus ea.

„Pierderea lui Rocky a fost un episod greu și traumatizant pentru toată familia”, adăuga și Gordon Ramsay într-un interviu acordat recent pentru revista People.

Tana (48 de ani), partenera de viață a lui Gordon Ramsay, este autoarea mai multor cărți de gătit. În 1996 s-a căsătorit cu Gordon și a devenit și ea un nume de referință în domeniul culinar. În 2010, ea a fost desemnată mama celebră a anului, Tana fiind bună prietenă și cu Victoria Beckham.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân