Cele mai aşteptate nunţi. Celebrităţi care se pregătesc să-şi pună pirostriile

Iată cele mai în vogă cupluri de logodnici care urmează să-şi spună jurmintele, unle cât de curând, altele la anul.
  • Publicat:
Cele mai aşteptate nunţi. Celebrităţi care se pregătesc să-şi pună pirostriile
Cuprins
  1.  
  2.  

La mare modă printre celebrităţi este etalarea inelului de logodnă, dezvăluirea preţului şi anunţarea cu tam-tam a datei căsătoriei.

Şi în vreme ce unele aşteaptă câţiva ani pentru ca dragostea să se confirme şi să ia decizia corectă, altele se grăbesc să-şi pună pirostriile după doar câteva luni de când şi-au cunocut sufletul pereche.

Iată cele mai în vogă cupluri de logodnici care urmează să-şi spună jurmintele, unle cât de curând, altele la anul.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux (foto alăturat) – anunţul bombă a venit cu câteva zile în urmă, când Jennifer a acceptat cerea în căsătorie a lui Justin. Mult aşteptatul eveniment a venit la 7 ani de la despărţirea de Brad Pitt şi la câteva săptămâni după ce acesta din urmă a anunţat că se însoară cu Angelina Jolie. Jennifer şi Justin sunt împreună din luna mai, 2011.

Angelina Jolie şi Brad Pitt – cei doi au fost zăriţi împreună, pentru prima dată, la nici o lună de la momentul în care Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că divorţează. Actorul s-a îndrăgostit de brunetă pe platourile e filmare ale producţiei Mr. & Mrs. Smith, sunt de 7 ani împreună şi au 6 copii. Nunta este programată pentru sfârşitul lunii septembrie, pe Coasta de Azur.

Anne Hathaway şi Adam Shulman – sunt împreună de la sfârşitul anului 2008, iar în 2011 s-au logodit.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth – la doar 19 ani, cântăreaţa s-a logodit cu Liam, cu care are o relaţie din 2010, de pe vremea când era încă minoră. Liam a cerut-o în căsătorie în iunie, anul acesta.

Britney Spears şi Jason Trawick – cântăreaţa şi agentul ei sunt împreună din 2010, iar anul trecut au anunţat că se căsătoresc. Cererea lui Jason a fost cu adevărat romantică, iar diamantul pe care i l-a dat lui Britney este în formă de floare.

Alessandra Ambrosio şi Jamie Mazer

Elizabeth Hurley şi Shane Warne

Jessica Simpson şi Eric Johnson

Naomi Watts şi Liev Schreiber

Halle Berry şi Olivier Martinez

Keira Knightley şi James Righton

Kate Hudson şi Matt Bellamy

Sofia Vergara şi Nick Loeb

 

Citeşte şi: Jennifer Aniston s-a logodit

Brad Pitt şi Angelina Jolie se căsătoresc în sudul Franţei, la sfârşitul lunii septembrie

Britney Spears, din nou mireasa

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Pepe este tătic!
Pepe este tătic!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân