Cea mai sexy femeie din lume a anului 2008: Halle Berry

Halle Berry, actrita de la Hollywood premiata cu premii (Oscar in 2002), a devenit mama dar si detinatoarea titlului de "Cea mai sexy femeie din lume a anului 2008".
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cea mai sexy femeie din lume a anului 2008: Halle Berry
no title

Halle Berry, actrita de la Hollywood premiata cu premii (Oscar in 2002), a devenit mama dar si detinatoarea titlului de „Cea mai sexy femeie din lume a anului 2008”.

In acest an a aparut pe coperta Esquire, alaturi de Bill Clinton. Pentru Esquire este si un an aniversar, deoarece a implinit 75 de ani, fapt pentru care s-a acceptat o parodiere a revistei. Bill Clinton a fost pe coperta in 2000 si se dorea ca prin imaginea presedintelui sa se inspire incredere, caldura si putere.

In acest an, cea mai potrivita pentru coperta s-a dovedit a fi Halle Berry (42 de ani). A fost aleasa deoarece este sexy, frumoasa, mama, actrita, femeile se declara atrase de ea, este sexy din cap pana in picioare.

Dintre cele doua personalitati, parca tot lui Halle ii sta mai bine cu cravata la gat. Halle Berry incearca sa isi recapete silueta de dinainte de sarcina, atunci nu aveai nimic de reprosat. In 2009, pe ecrane va aparea „Frankie si Alice”, film in care actrita joaca.

Halle Berry este impreuna cu modelul Gabriel Aubry (32 de ani). Nu sunt casatoriti, dar au in plan un viitor fratior sau surioara pentru fetita Nahla. Halle a trecut prin doua casnicii si doua divorturi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân