Ce dietă a urmat BRomania pentru a slăbi 22 de kilograme, după Miami Bici 2. Ce mănâncă acum regizorul într-o zi normală

  • Publicat:

BRomania, pe numele real Matei Dima, a avut mereu problemele cu kilogramele. Regizorul în vârstă de 37 de ani a început un nou program de slăbit cu ajutorul unui nutriționist și a reușit sa topească nici mai mult, nici mai puțin de 22 de kilograme.

„Am avut palpitații că pe parcursul filmărilor am avut 120 de kilograme și aveam niște scene de acțiune în deșert care, știi că trebuie să filmezi de vreo 10 ori aceeași scenă și, efectiv, mi se făcea foarte, foarte rău și am crezut că am ceva la inimă, dar mi-a zis: nu ai nimic, erai doar foarte gras. Cea mai mare accidentare a venit de la această tornadă care a ridicat în aer corturile”, a dezvăluit bRomania într-un interviu.

Ce a anunțat Matei Dima pe pagina sa de Instagram

După terminarea filmărilor, Matei Dima început un program intensiv de slăbit, recomandat de un nutriționist care îi este bun prieten, venit din America, și care locuiește acum cu el.

„Transformarea mea, începută după Miami Bici 2, nu se datorează atât de mult sportului, cât nutriției. Am început dieta la 1 Iunie 2023 cu o greutate de 120 de kilograme. Azi sunt la 98 kilograme aproximativ.

Scopul: recompoziție corporală (slăbit sănătos + dezvoltare musculatură), dar și pregătirea aspectului pentru următorul rol (urmează să fie anunțat)” , a fost anunțul lui BRomania, pe pagina sa de Instagram.

Ce mănâncă acum bRomania într-o zi?

Regizorul le-a dezvăluit fanilor săi cum arată meniul de slăbit pentru o zi, prezentând și caloriile aferente fiecărui fel de mâncare consumat.

Unul dintre meniurile pentru o zi este compus din: brânză cottage ( 180 de calorii), paste de porumb cu ton, vin, brânză Philadelphia, capere și roșii cherry (800 de calorii), mini burger, două frigărui de pui, salată și două bucăți de porumb copt, fără sos( 800 calorii) și, pentru seară, fulgi de ovăz cu Chia, iaurt fără lactoză, izolat proteic din zer, alune de pădure și ciocolată neagră (aproximativ 600 de calorii). 

Un alt meniu zilnic, propus de nutriționistul actorului, constă în: omletă proteică keto( aproximativ 600 calorii), pulled pork tacos (700 calorii), un măr (100 calorii), creveți Argentina, fără pâine ( 500 calorii). Total pe zi 2350 calorii. 

FOTO: Instagram @bRomania

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc