„Caught In Flight” – filmul despre viaţa prinţesei Diana, cu Naomi Watts, se lansează pe 1 noiembrie

Filmul "Caught In Flight", care prezintă viaţa prinţesei Diana şi o are în rolul principal pe Naomi Watts, va avea o lansare limitată în SUA, pe 1 noiembrie, informează hollywoodreporter.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:

Filmul „Caught In Flight”, care prezintă viaţa prinţesei Diana şi o are în rolul principal pe Naomi Watts, va avea o lansare limitată în SUA, pe 1 noiembrie, informează hollywoodreporter.com, citată de Mediafax.

Filmul, regizat de Oliver Hirschbiegel, prezintă ultimii doi ani din viaţa prinţesei şi descrie felul în care aceasta a reuşit să îşi găsească fericirea în viaţa personală, după divorţul de prinţul Charles, şi să devină una dintre cele mai renumite activiste din lume în domeniul programelor umanitare.
Acest proiect cinematografic, produs de compania britanică Ecosse Films, este realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys.

Diana, fosta soţie a prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, precum şi şoferul lor, Henri Paul, au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris.

Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit mai târziu la spital. Garda de corp Trevor Rees-Jones, membru al echipei însărcinate cu securitatea familiei Al-Fayed, a supravieţuit.

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân