CAMERON DIAZ

Acneea o costa 10.000 $ pe luna
  • Publicat:
CAMERON DIAZ
CAMERON DIAZ

Imagineaza-ti ca ai fi cea mai bine platita actrita din lume (egalul tau la acest capitol s-ar numi Julia Roberts). Si ca, pentru orice rol pe care l-ai interpreta, onorariul n-ar fi mai mic de 20 de milioane de dolari. Iti trece prin cap ce ai putea sa faci cu acesti bani doar pentru frumusetea ta? Cameron Diaz are deja experienta la cheltuit averi pe produse cosmetice si nu numai.

Cameron adora sa mearga in cluburi cu prietena ei, Drew Barrymore, iar cand cele doua ajung intr-un local de noapte, toata lumea le sta la picioare. E drept, lasa cel putin 3.000 de dolari pentru o iesire cu fetele. Dar cel mai mult vrea sa-si petreaca timpul liber cu iubitul ei, Justin Timberlake. Cu acesta merge des pe plaja din Waikiki sa faca surf. Pentru o saptamana in paradis, platesc 20.000 de dolari. Sa trecem putin la haine. Actritei nu-i place imbracamintea sexy, ci aceea sport. In schimb, moare dupa palarii de firma. Cea mai ieftina palarie din garderoba personala costa 1.000 de dolari, iar ea are cam toate culorile posibile. Chiar daca iubeste palariile, nu inseamna ca podoaba capilara nu ii este intretinuta cu multe mii de dolari. Isi vopseste radacinile si se coafeaza la unul dintre cele mai exclusiviste saloane din Los Angeles, de ea ocupandu-se chiar manutele patronului. O singura sedinta costa 4.000 de dolari. Sa revenim putin la sport. Se duce cu regularitate la o sala de gimnastica si alearga in fiecare dimineata, pentru ca ii este frica de… trecerea timpului. Sala o costa mai mult de 30.000 de dolari pe luna. „Stiu ca e un lucru normal sa ti se lase sanii o data cu varsta. Dar mai stiu ca si barbatii se simt la fel de nesiguri in fata timpului din cauza partilor din anatomia lor care atarna”, se consoleaza ea. Tot cu sinceritate vorbeste si despre fata ei. Desi anul acesta implineste 34 de ani, Cameron are, inca, o problema: cosurile. A consultat cei mai mari dermatologi din SUA si acestia i-au recomandat produse anti-acneice care, pe luna, ajung la 10.000 de dolari. Perfect justificabil pentru ca fata e chiar obiectul muncii.

SUMA ALOCATA FRUMUSETII
Sedinte de relaxare cu alge  20.000 $
Sedinta cosmetica  10.000 $
Sedinta coafor  4.000 $
Sedinte gimnastica  30.000 $
64.000$/luna

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Corina are energie de la delfini
Corina are energie de la delfini
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân