Britney Spears, nemultumita ca are sanii prea mari

La ultimele aparitii publice, Britney Spears parea 100% sigura pe ea si increzatoare in felul in care arata. Totusi, cantareata se plange ca are sanii prea mari.
  • Publicat:
Britney Spears, nemultumita ca are sanii prea mari
Britney Spears, nemultumita ca are sanii prea mari

La ultimele aparitii publice, Britney Spears parea 100% sigura pe ea si increzatoare in felul in care arata. Totusi, cantareata se plange ca are sanii prea mari:

"As vrea sa-i am mai mici", spune Britney, care aproape si-a dezvelit bustul fara sa vrea la petrecerea de ziua ei. Sanii ei mari, admirati de barbati din lumea intreaga, erau cat pe ce sa iasa din rochia neagra stramta pe care o purta.

Britney si-ar dori sa poarte outfit-uri asemeni celor care-i veneau bine cand era mai slaba: "Nu mai pot imbraca toate costumele care-mi plac, de exemplu cel rosu din PVC din clipul Oops I Did It Again, si ma simt limitata. Sunt tentata sa-mi fac o operatie de micsorare a sanilor, ca sa pot purta din nou costume uimitoare in show-uri. Stiu ca sanii mari sunt sexy, dar cateodata ma incurca".

Totodata, Britney e suparata ca a fost comparata recent cu o starleta porno, datorita marimii sanilor. Ea vrea, se pare, sa adopte mai degraba o imagine de rocker-ita pe viitor – si asta presupune costume stramte si, implicit, sani care sa nu atraga toata atentia asupra lor… din pacate!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Andreea Banica a aflat sexul bebelusului!
Andreea Banica a aflat sexul bebelusului!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân