Barbatii din telenovele

Ii vedem in telenovelele postului Acasa TV, pe unii de multa vreme, pe altii de scurt timp. Sunt frumosi, au succes, mii de admiratoare, si muncesc peste 10 ore pe zi. Toti insa isi fac timp pentru sport si ne-au dat o lectie despre viata sanatoasa
  • Publicat:
Barbatii din telenovele
Barbatii din telenovele

Ii vedem in telenovelele postului Acasa TV, pe unii de multa vreme, pe altii de scurt timp. Sunt frumosi, au succes, mii de admiratoare, si muncesc peste 10 ore pe zi. Toti insa isi fac timp pentru sport si ne-au dat o lectie despre viata sanatoasa.

Alexandru Papadopol
Este de sase ani la postul Acasa si a fost protagonistul primei telenovele produse in Romania, „Numai iubirea”. Spune ca munca il mentine sanatos. Pe platourile de filmare de la „Daria, iubirea mea” vine cu fructe si legume, iar in week-end ajunge la sala de sport si la sauna.

Mihai Stanescu
Are peste 1,90 m si il ajuta metabolismul foarte tare. E student la Facultatea de Actorie si, in fiecare zi, invata in ateliere de miscare sau de dans. „Ma solicita enorm. Intr-o saptamana nu stiu daca trece o zi in care sa nu fac miscare.” El este insetat de bani in „Iubire ca in filme”.

Denis Stefan
Il vedem de putina vreme in chip de actor de telenovela. In “Daria, iubirea mea” e un medic. In timpul lui liber merge regulat la sala de forta sau la echitatie. A reusit sa scape de 6 kilograme doar renuntand la lactate. El a urmat dieta structurata in functie de grupa sanguina.

Cabral
„Iata un regim criminal, cu rezultate garantate. Pui pe sticla. Se ia puiul, i se infinge o sticla de bere in partea posterioara si se baga in cuptor. Si mananci chestia aia o luna. Cat vrei tu, la ce ora vrei tu. Prima zi, e bun, a doua zi bun, a treia zi asa si asa. Deja in a cincea nu mai vrei sa auzi. Iar dupa doua saptamani… Am tinut 3 saptamani aceasta dieta fara sa fiu infometat si am dat jos mai mult de 6 kilograme.”

Adrian Stefan
Dupa ce obtinut rolul principal in „Daria, iubirea mea”, a fost atat de bucuros incat a scapat rapid de 10 kilograme. Cum? Fara paine, dulciuri si cartofi in alimentatie si doar cu legume fierte si gratar. „Si apa plata, numai apa plata”, zambeste el. In timpul acestui regim manca doar inainte de antrenamentele de la sala de sport.

Foto: DRAGOS CRISTESCU, LASZLO RADULY
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ready For A New Start!
Ready For A New Start!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân