Avril Lavigne, cu celulita la soare

Cântăreaţa în vîrstă de 27 de ani şi-a expus trupul nu tocmai pregătit pentru proba costumului de baie, pe o plajă din Los Cobos, Mexic.
  • Publicat:
Avril Lavigne, cu celulita la soare

Cântăreaţa în vîrstă de 27 de ani şi-a expus trupul nu tocmai pregătit pentru proba costumului de baie, pe o plajă din Los Cobos, Mexic. Nu-i nimic, rebela artistă nu dă prea multă atenţie acestor detalii, bucurându-se de fiecare moment al vieţii!

Avril are o greutate normală pentru înălţimea ei, însă dă semne de uşoară îngrăşare. După cum se poate observa în fotografiile făcute de paparazzi, cântăreaţa are burtică şi ceva celulită, drept pentru care i-ar prinde bine câteva împachetări şi masaje anticelulită. Sau un abonament la sală!

Însă aceste mici detalii care ar însemna o adevărată tragedie pentru alte femei, nu au împiedicat-o pe cântăreaţă să se distreze pe cinste cu prietenii.




Citeşte şi: Avril Lavigne, schimbare de look fantastica! FOTO

Pictorial topless cu Avril Lavigne

Avril, prea sexy pentru Malaezia

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Frumuseţe à la Heidi Klum
Frumuseţe à la Heidi Klum
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân