Asa arata gemenii cuplului Pitt-Jolie

Brad Pitt si Angelina Jolie au vândut revistelor People si Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor, Vivienne Marcheline si Knox Leon, care au fost publicate luni, potrivit accesshollywood.com.
  • Publicat:
Asa arata gemenii cuplului Pitt-Jolie
Asa arata gemenii cuplului Pitt-Jolie

Brad Pitt si Angelina Jolie au vandut revistelor People si Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor, Vivienne Marcheline si Knox Leon, care au fost publicate luni, potrivit accesshollywood.com.

People a lansat prima fotografie cu gemenii Pitt-Jolie duminica, pe site-ul sau de internet. Editia britanica a revistei Hello! a publicat, de asemenea, o fotografie cu bebelusii si celebrii lor parinti. Cei doi actori sunt imbracati in alb si au fost surprinsi admirându-i pe cei mai recenti membri ai familiei.

"Este un adevarat haos", a declarat Angelina pentru revista People, referindu-se la cei sase copii ai ei si ai lui Brad Pitt. "Insa ne descurcam si avem parte de clipe minunate", a adaugat aceasta. Angelina a mai spus ca ceilalti copii ai sai isi ajuta parintii: "Shiloh si Z (Zahara, n.r.) aduna hainele (copiilor, n.r.), ajuta la schimbatul acestora si ii tin in brate". "E dragut, arata ca niste mici mamici", a adaugat aceasta.

Brad a spus ca gemenii seamana cu parintii lor: "Viv (Vivienne, n.r.) seamana cu Ange la spirit, atitudine si din punct de vedere fizic…, iar Knox seamana putin cu mine". Copiii s-au nascut pe 12 iulie, la o clinica din Nisa, sudul Frantei si au devenit deja cetateni de onoare ai celebrului oras francez.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”