Anna Kurnikova, insarcinata si fericita

Frumoasa blonda este insarcinata!
  • Publicat:
Anna Kurnikova, insarcinata si fericita
Anna Kurnikova, insarcinata si fericita

Desi se zvonea ca relatia dintre Anna Kurnikova si Enrique Iglesias s-a incheiat, o alta veste a facut inconjurul lumii. Frumoasa blonda este insarcinata!

Conform unor surse din anturajul cuplului, frumoasa rusoaica, in varsta de 26 de ani, este insarcinata, spre bucuria lui Iglesias, care abia asteapta sa devina tatic pentru prima oara.

"Anna este gravida. Nu a planificat acest lucru, dar, daca tot s-a intamplat, se bucura si spera ca aparitia bebelusului ii va consolida relatia cu Enrique", a povestit un amic al fostei jucatoare de tenis, care a facut furori pe teren gratie fizicului ei de invidiat.

Informatia pare sa fie confirmata si de paparazzii americani, care au surprins-o zilele trecute pe Anna pe plaja din Miami. Fotografiile publicate, in exclusivitate, de agentia Southern-Press dezvaluie ca sportiva a inceput deja sa poarte haine largi de gravida si ca a luat cateva kilograme in plus.

"N-am fost niciodata mai fericita ca acum", a declarat recent Kournikova, chiar daca iubitul ei a anuntat ca nu are nicio intentie sa o ia de nevasta. "Suntem fericiti si fara sa fim casatoriti si ne pregatim sa devenim parinti", le-a dezvaluit Enrique jurnalistilor, fara insa sa dea mai multe detalii.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân