Angelina Jolie vrea un rol în filmul „Fifty Shades of Grey”

Vedeta hollywoodiană Angelina Jolie şi-a manifestat interesul faţă de adaptarea cinematografică a controversatului roman erotic "Fifty Shades of Grey" al scriitoarei britanice E. L. James, anunţă Mediafax.
Angelina Jolie vrea un rol în filmul „Fifty Shades of Grey”

Vedeta hollywoodiană Angelina Jolie şi-a manifestat interesul faţă de adaptarea cinematografică a controversatului roman erotic „Fifty Shades of Grey” al scriitoarei britanice E. L. James, anunţă Mediafax.

Deşi directorii studiourilor „Universal Pictures” au anunţat că intenţiile lor erau să o coopteze pe Anjelina Jolie în calitate de regizor al acestui film, una dintre cele mai frumoase femei din lume îşi doreşte să primească un rol în filmul despre care este sigură că “va deveni un hit”.

Romanul „Fifty Shades of Grey” a devenit în scurt timp “volumul pentru adulţi care a atins cel mai repede pragul de 1 milion de copii vândute în format paperback”. Angelina Jolie a citit romanul şi a prezis succesul ecranizării lui, potrivit unor surse apropiate actriţei.

“Inspirată iniţial din cea mai în vogă idilă în rândul adolescenţilor din acest moment, cea dintre personajele Edward şi Bella din franciza „Twilight”, cartea romancierei E. L. James ia o cu totul altă turnură. În Seattle, Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sado-masochiste ale miliardarului Christian Grey.”

Polemicile încep din cauza liniei foarte greu de sesizat dintre erotic şi pornografic: volumele din trilogie au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, conţinutul lor fiind considerat inacceptabil.

Odată cu romanul „Fifty Shades of Grey”, se preconizează apariţia unui nou gen literar „mummy porn”, destinat menajerelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile”.

Deşi imaginea Angelinei Jolie  din ultimii a prezentat-o ca pe o mamă preocupată şi ca pe o celebritate implicată în acţiuni de caritate, trecutul ei spectaculos i-ar favoriza prezenţa într-un astfel de film. Logodnica lui Brad Pitt a ocupat ani la rând prima pagină a ziarelor prin prisma aventurilor sexuale şi a problemelor cu drogurile, fiind cunoscută pentru atracţia faţă de zonele obscure ale vieţii.

O scenă care a şocat întreagă lume a vedetelor şi care este de neuitat s-a desfăşurat în timpul căsătoriei cu Billy Bob Thornton, care avea reputaţia unui „băiat rău” la Hollywood. “Angelina Jolie a şocat cetatea filmului, purtând în jurul gâtului, la o gală cinematografică, o fiolă ce conţinea câţiva mililitri din sângele soţului ei”.

Numele actriţelor Emma Watson, Katie Cassidy şi Scarlett Johansson au fost vehiculate pentru rolul dorit de Angelina Jolie.

Citeşte şi: Angelina Jolie, la un eveniment public cu inelul de logodnă

Prima poză cu Angelina Jolie în rolul Maleficent

Angelina Jolie, designer de bijuterii. Vezi aici creaţiile ei


 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică