Andreea Raicu, de urgență la spital după ce a suferit un accident: „Doare mai tare decât vă imaginați”

Vedeta de televiziune trece prin momente grele.
  • Publicat:

Andreea Raicu se numără printre cele mai apreciate femei de la noi din țară. În vârstă de 46 de ani, vedeta a trecut de curând printr-o experiență nefericită. Le-a povestit fanilor că a ajuns pe mâinile medicilor. 

Andreea Raicu a ajuns la spital

Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că a avut parte de un incident. Mai exact, aceasta a suferit o fractură la deget și a fost nevoită să meargă la spital.

Andreea Raicu se confruntă acum cu o situație dificilă după ce a suferit un accident. La vârsta de 46 de ani, vedeta a anunțat pe rețelele sociale că s-a accidentat la picior și și-a rupt un deget, fiind nevoită să facă față unei perioade fără tocuri. Cu peste 600.000 de urmăritori pe Instagram, Raicu împărtășește sincer cu fanii săi atât momentele frumoase, cât și cele dificile din viața ei.

Vezi și: 3 motive pentru care să alegi dansul ca formă de mișcare după 40 de ani

Și-a rupt un deget de la picior

Vedeta a dezvăluit că a avut parte de un incident, soldat cu un deget rupt, fiind mult mai dureros decât s-ar fi așteptat. Cu toate acestea, vedeta a ținut să sublinieze că stilul ei de viață rămâne același, chiar și în fața unor astfel de provocări. Medicul i-a interzis purtarea tocurilor pentru o perioadă de șase săptămâni, iar Raicu a găsit modalități ingenioase de a păstra eleganța în această situație. Cu toate acestea, problemele de sănătate nu au împedicat-o să meargă la birou.

„Ghinion. Deget rupt. Doare mai tare decât vă imaginați, dar sunt pe cele mai bune mâini. Stilul se păstrează indiferent de situație. Degetul rupt nu se pune în ghips, dar are nevoie să fie imobilizat în pantofi foaaaarte lejeri și comozi. Adio tocuri șase săptămâni”, este mesajul postat de Andreea Raicu pe pagina ei de Instagram.

Sursa foto: instagram Andreea Raicu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”