Anamaria Ionescu, despre așa-numita acnee vulgară: „Am trecut printr-o fază destul de dificilă pentru că am fost nevoită să iau antibiotic timp de o lună” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Anamaria Ionescu a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada în care s-a confruntat cu acneea, dar și despre cum a reușit să o trateze mergând la medic. Toate acestea, într-un interviu exclusiv marca csid.ro.

Anamaria Ionescu s-a confruntat cu acnee vulgară

La ce vârstă au început problemele cu acneea? Și care crezi că a fost cauza declanșării acesteia?

Au apărut atunci când nici nu mă gândeam că ar mai fi posibil, în jurul vârstei de 30 de ani. Am trecut printr-o fază destul de dificilă pentru că am fost nevoită să iau antibiotic timp de o lună.

Cu ce tip de acnee te-ai confruntat, mai exact? O formă ușoară sau una severă?

La început am crezut că este ceva ușor care ar fi putut să apară de la produsele cosmetice, dar treptat lucrurile au avansat și coșurile nu mai dispăreau nicicum. Astfel am ajuns să am o formă destul de urâtă. Înțeleg că ce am avut eu se numește acnee vulgară.

Ai ajuns imediat la un specialist sau ai încercat și tratamente după ureche?

Trebuie să recunosc că la început nu am acordat așa multă importanță, am dat vina pe produsele cosmetice. Dar după ce am testat tot felul de creme și produse despre care tot auzisem în stânga și în dreapta și care nu au avut niciun efect, am mers la medic.

Și acum regret faptul că nu am mers din prima la un medic specialist.

Ce a funcționat în cazul tău?

Antibioticul.

Ce mesaje ai pentru tinerele cititoare care s-ar putea confrunta cu puseele acneice?

Să meargă la medic imediat cum au apărut primele semne. Și să facă un set complet de analize. Doar așa pot afla exact de unde pornește problema.

Citește și: Dana Săvuică, despre provocările de la menopauză: „Este o etapă firească prin care trecem și trebuie să o acceptăm ca atare” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”