Ana Maria Georgescu

La inceputul lunii decembrie, a sosit in Romania Jullie Boilleau, make-up artist al casei Dior. Pentru ca eram foarte curiosi ce tip de machiaj ne propune pentru Sarbatorile de iarna si in acelasi timp voiam sa stim si ce mai face Ana Maria, cea care ne-a
  • Publicat:
Ana Maria Georgescu
Ana Maria Georgescu

Pe Ana Maria o stim inca de cand avea 14 ani si a castigat trofeul Mamaia cu suava piesa „Ochii tai“. De la ea am aflat ca, indiferent de varsta pe care o ai, atunci cand urci pe scena trebuie sa te comporti ca un adult si evident, trebuie sa te machiezi. „Cand eram mica ma machiam strident, cu mult albastru… Insa constant, ma machiez de la 12 ani. Tot de atunci port si tocuri. Imi amintesc ca eram mica si participam la concursuri si toate fetitele erau machiate. De fapt, aratam ca niste papusi Barbie“, povesteste ea cu placere. Mama ei este cea care a invatat-o sa fie cocheta. Desi are doar 20 de ani, inca de pe acum are mare grija de pielea ei. Spre exemplu, pentru corp isi pregateste un gomaj din zahar, cafea macinata si ulei de masline. Apoi aplica o crema autobronzanta. „Cateodata mai merg si la solar“, marturiseste ea. Oricum, ca promotori ai sanatatii si frumusetii, i-am recomandat sa renunte la solar. Jullie, este make-up artist Dior de 5 ani si pana acum a machiat celebritati ca: Sharon Stone, Monica Bellucci, Charlize Theron. Pentru acest sezon ne propune machiaje pline de glamour, stralucitoare. Ne-a spus ca ochii pot fi machiati cu orice culoare, mai putin cu cea pe care o are irisul. „Daca ai ochii verzi, nu trebuie sa alegi fardul verde.“ Iarna, trebuie sa acordam ingrijiri suplimentare tenului.

Sa nu uitam de cremele si fondul de ten cu SPF. Julie ne-a propus pentru aceste sarbatori un machiaj de poveste. Ana Maria a fost foarte incantata si acest look i se pare potrivit in special pentru petrecerile de Craciun.

Foto: CRISTINA NICHITUS

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cu stresul si adrenalina la control
Cu stresul si adrenalina la control
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân