Adopţia în familiile celebre de la Hollywood!

Adopţia devine din ce în ce mai utilizată de vedetele de la Hollywood! Tot mai multe staruri adoptă copilaşi din toate colţurile lumii. Pe lângă faptul că fac un gest extraordinar de iubire , starurile îşi răsfaţă odraslele în cele mai deosebite moduri! De la hăinuţele scumpe pe care poartă, până la “excursiile” la şcoală cu avionul personal, “copiii de la Hollywood” au o viaţă cât se poate de fabuloasă! Iată câţiva dintre aceşti copii, alături de părinţii lor celebrii!
  • Publicat:

Adopţia devine din ce în ce mai utilizată de vedetele de la Hollywood! Tot mai multe staruri adoptă copilaşi din toate colţurile lumii. Pe lângă faptul că fac un gest extraordinar de iubire , starurile îşi răsfaţă odraslele în cele mai deosebite moduri! De la hăinuţele scumpe pe care poartă, până la “excursiile” la şcoală cu avionul personal, “copiii de la Hollywood” au o viaţă cât se poate de fabuloasă! Iată câţiva dintre aceşti copii, alături de părinţii lor celebri!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân