Amy Winehouse a lipsit de la propria aniversare

Amy Winehouse a implinit pe 14 septembrie 25 de ani, dar a lipsit de la evenimentul cel mai asteptat de prieteni si familie, adica ziua ei de nastere.
  • Publicat:
Amy Winehouse a lipsit de la propria aniversare
Amy Winehouse a lipsit de la propria aniversare

Amy Winehouse a implinit pe 14 septembrie 25 de ani, dar a lipsit de la evenimentul cel mai asteptat de prieteni si familie, adica ziua ei de nastere. Acestia i-au pregatit o petrecere surpriza, intr-un club din New York, dar au asteptat-o in zadar, pentru ca Amy nu a ajuns la eveniment, informeaza dailymail.co.uk.

"In ultimul an, Amy a reusit sa ne surprinda la fiecare aparitie in public, iar acum a reusit sa ne surprinda… neaparand", au declarat fanii cantaretei. Cariera si viata lui Amy Winehouse pot fi caracterizate de un singur cuvant : dezordine, iar apropiatii au declarat adesea ca isi fac griji pentru viata ei.

Fosta castigatoare la Grammy Awards in 2007, Amy e criticata in 2008 de presa din cauza dependentei de droguri si a numeroaselor aparitii necorespunzatoare. Daca la inceput fanii s-au dovedit a fi ingaduitori, in ultima vreme au inceput sa nu mai aiba rabdare cu ea.

Recent, la Festivalul Bestival, pe de Isle of Wight, Amy Winehouse a fost huiduita de public, dupa ce a ajuns cu 45 de minute intarziere. De altfel, dupa cum a declarat tatal artistei, aceasta nu mai are nimic in agenda pentru sfarsitul acestui an, Bestival fiind unltimul festival la care ia parte.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Britney Spears isi doneaza portretul
Britney Spears isi doneaza portretul
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân