Alexandra Ungureanu: N-aş putea niciodată să cânt sumar îmbrăcată

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă ne bucurăm de zilele libere şi stăm în familie. Însă pentru artişti lucrurile stau cu totul altfel: această perioadă fiind printre cele mai aglomerate dar şi printre cele mai profitabile din an. Am stat de vorbă cu apreciata cântăreaţă Alexandra Ungureanu despre acest subiect.
  • Publicat:
Alexandra Ungureanu: N-aş putea niciodată să cânt sumar îmbrăcată

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă ne bucurăm de zilele libere şi stăm în familie. Însă pentru artişti lucrurile stau cu totul altfel: această perioadă fiind printre cele mai aglomerate dar şi printre cele mai profitabile din an. Am stat de vorbă cu apreciata cântăreaţă Alexandra Ungureanu despre acest subiect.

CSÎD: Cum ţi-ai petrecut sărbătorile de iarnă?
Alexandra Ungureanu: De data aceasta parcă nu m-am bucurat de sărbători în sensul clasic. Pentru mine Crăciunul nu e doar o zi care vine la pachet cu nişte tradiţii de urmat, este mai mult o stare de spirit. Şi o simt cu adevărat dacă sunt împăcată cu mine, cu toate cele pe care le-am de bifat rezolvate şi liniştită pe plan personal.

2012 s-a încheiat într-un stil ceva mai haotic şi cu o restanţă destul de mare, clipul pentru noul single Crush şi Alexandra – “Nu am aripi”. Aşa că nu am stat în casă, la mesele întinse, ci am preferat să cânt, ceea ce mă încarcă întotdeauna pozitiv şi în acelaşi timp îi bucură şi pe ceilalţi. De Crăciun am cântat la Sinaia, ziua mea m-a prins pe scena unui club din Bucureşti, alături de Blue Motors, un alt proiect de care mă ocup, şi în final, de Revelion, alături de Crush. 

 
CSÎD: Cum arată ultima noapte dintr-un an pentru un cântăreţ? 
Alexandra Ungureanu: Nu e un secret pentru nimeni că Revelionul este un prilej pentru artişti să încheie anul şi cu conturile ceva mai rotunjite şi că în sensul ăsta programul poate deveni un adevărat chin, slalom dintr-un loc în altul, trecut de la rece la cald şi înapoi până dimineaţa. În general, după asta urmează vacanţa, ianuarie şi februarie fiind perioade mai sărace în evenimente oricum.
 

Dincolo de asta, este extrem de plăcut să creezi momente de neuitat pentru oamenii care au aşteptări maxime ca distracţie de la noaptea de Anul Nou, peste tot unde mergi e veselie, şampanie, artificii. Pentru ca programul să decurgă bine ca orar, e responsabilitatea impresarului să stabilească dinainte, cu toate marjele de eroare luate în calcul. Deşi, dacă e iarna grea, cu zăpadă mare, sau ceaţă, sau mai ştiu eu ce condiţii meteorologice, totul se complică. 
 
CSÎD: Cum adaptezi ţinutele de scenă la temperaturile scăzute?
Alexandra Ungureanu: Noi am avut în ultimii ani în general concerte în aer liber, şi aici regretul meu că este mai greu de creat ţinute foarte spectaculoase, în condiţiile în care e foarte important să am un confort termic. N-aş putea niciodată să cânt sumar îmbrăcată la minus “n” grade, chit că mă încălzesc binişor de la dans. 
 
CSÎD: Şi totuşi, nu este greu să nu stai cu familia în aceste momente de sărbătoare?
Alexandra Ungureanu: Nu mai am demult frustrări că toată lumea petrece când eu sunt pe drumuri şi cânt. Este o meserie, un stil de viaţă până la urmă, de la care vin atâtea momente frumoase şi intense. Iar de familie şi cei dragi încerc să-mi fac timp mai mereu, nu mă bazez doar pe zilele de sărbătoare.

Citeşte şi: Jessica Simpson îşi arată burtica

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân