Abonează-te pe un an la revistele tale preferate şi primeşti CADOU un parfum Issey Miyake!

Îţi mulţumim pentru faptul că lună de lună eşti cititoarea noastră fidelă şi pentru asta te răsplătim cu o ofertă de nerefuzat: te abonezi pe un an la revistele tale preferate, The ONE, GLAMOUR şi Ce se întâmplă, doctore? şi primeşti gratuit un parfum seducător A Scent EDT 100 ml de la Issey Miyake.
  • Publicat:
Abonează-te pe un an la revistele tale preferate şi primeşti CADOU un parfum Issey Miyake!

Îţi mulţumim pentru faptul că lună de lună eşti cititoarea noastră fidelă şi pentru asta te răsplătim cu o ofertă de nerefuzat: te abonezi pe un an la revistele tale preferate, The ONE, GLAMOUR şi  Ce se întâmplă, doctore? şi primeşti gratuit un parfum seducător A Scent EDT 100 ml de la Issey Miyake. 

Acesta este un parfum minimalist, simplu dar care transmite un mesaj puternic despre femeia care îl poartă, şi anume: Senzualitate, Delicateţe, Tinereţe. Notele de iasomie, ylang-ylang şi bujor sunt doar câteva dintre miresmele care îţi vor încânta simţurile.

Este simplu ca bună ziua: intră aici pentru a comanda abonamentul la cele 3 reviste pentru femei  şi vei primi lunar, timp de un an de zile, doza ta de inspiraţie în materie de fashion, beauty, health şi lifestyle.

Tu achiţi costul abonamentului de 190 lei, iar noi îţi oferim GRATUIT parfumul  celebrului designer Issey Miyake, recunoscut pentru puritatea sa conceptuală şi simplitatea sa elegantă.

Nu trebuie să îţi faci griji pentru alte taxe deoarece preţul include atât TVA-ul cât şi taxele de distribuţie. Pentru detalii suplimentare privind modalitatea de abonare, intră aici.
 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân