A copiat-o Angelina Jolie pe Jennifer Aniston?

Războiul dintre fosta şi actuala doamnă Pitt continuă la nesfârşit!
  • Publicat:
A copiat-o Angelina Jolie pe Jennifer Aniston?

Războiul dintre fosta şi actuala doamnă Pitt continuă la nesfârşit! După ce a apărut la Oscaruri într-o rochie neagră cu o crăpătură adâncă pe piciorul drept, Angelina Jolie a devenit ţinta unor glume şi a unor discuţii interminabile.

Unii spun că a exagerat scoţânduş-i într-un mod ostentativ piciorul în evidenţă, alţii spun că a avut o ţinută de nota zece. Iar alţii spun că a copiat look-ul fostei doamne Pitt, eterna celibatară Jennifer Aniston care, în 2010, la decernarea Globurilor de Aur apăruse cu o rochie similară. Ce-i drept, ea nu îşi expusese în mod exagerat piciorul.

Vouă care vi se pare mai sexy în celebra rochie neagră cu crăpătură adâncă, Jenn sau Angie?


Vedeţi mai jos o fotografie trucată, care circulă pe Internet, aluzie la poziţiile exagerate la care a apelat Angelina pentru a-şi scoate piciorul în evidenţă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Traumele lui Katherine
Traumele lui Katherine
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”