Andrea Filip, despre formarea subconștientului încă din perioada intrauterină: „Se observă anumite predispoziții”| ALTCEVA cu Adrian Artene

  • Publicat:

Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” și-a propus săptămâna aceasta să vă prezinte o întâlnire cu adevărat… ALTFEL. Așa că, după o serie întreagă de povești scrise prin cuvinte la microfonul ALTCEVA de oameni politici, actori, artiști sau somități în medicină, Adrian Artene, gazda emisiunii, a considerat că a venit vremea abordării unui domeniu care prinde tot mai multe contur în România: tehnicile de vindecare energetică.

În premieră la „Altceva cu Adrian Artene” a fost invitată Andrea Filip, psiholog, facilitator Sedona Method, Master & Certificat of Science ThetaHealing.

Printre altele, ea a vorbit despre modul în care omul își formează subconștientul încă din timpul vieții intrauterine și a subliniat importanța alegerii cuvintelor și stărilor potrivite în relația cu copilul.

Asta pentru că ele pot avea influențe pe tot parcursul vieții, după cum explică ea.

„Chiar din momentul concepției, se pare că până și fetusul absoarbe emoțiile mamei, fie sub formă hormonală, fie sub formă energetică, dar absoarbe și conversațiile. Deci de multe ori se observă anumite predispoziții imediat după naștere, care nu ar fi explicabile dacă nu am lua în calcul această perioadă intrauterină. Deci avem din momentul în care acele prime celule au început să se dezvolte în mediul intern, așa cum ne arată de exemplu epigenetica, mediul matern emoțional deja metamorfozează fătul și îl predispune spre anumite înclinații. Deci avem, de exemplu, din perioada intra-fetală, acolo este vorba despre, de exemplu, dependențele emoționale. Dacă mama era tot timpul tristă, noi avem mai mulți receptori celulari pentru emoțiile care corespund din punct de vedere hormonal acelei combinații pe care o resimțim ca tristețe.

Dacă mama era furioasă, la fel, avem celular mai mulți receptori și creierul nostru produce cu mult mai mare ușurință acele neuropeptide care corespund combinației pe care noi o numim frică. Deci această parte aparentă a temperamentului, așa e el, e mai trist sau îi mai furios, agitat, există deja rădăcinile bine create în perioada în care am fost în burtica mamei. După aceea, conversațiile. Până la vârsta de 2 ani, copilul nu-și folosește cenzura minții conștiente și el absoarbe ca un burete tot ce se conversează, dacă cineva îi spune «ești grăsun» sau «ești urât» sau «toată ziua m-ai scos din sărite» sau «mi-ai distrus viața, de când te am, viața mea s-a dat peste cap». Acele conversații sunt absorbite în psihicul copilului. De exemplu ,un adult care merge la o terapie sub formă de hipnoză regresivă și își accesează memoriile, chiar dacă conștient noi nu ne aducem aminte ce s-a întâmplat, poți să-ți amintești de fapt și să te conectezi cu acele informații care au intrat în câmpul tău și lucrurile acestea ne pot determina ulterior o imagine de sine. Poți să fii manechin și să ai toate dimensiunile standard, dar mintea subconștientă să-ți repete că ești grasă doar pentru că atunci când erai bebe iț se spunea în mod constant”, spune Andrea Filip.

Cine este Andrea Filip

Psiholog, Facilitator Sedona Method, Master & Certificat of Science ThetaHealing, Andrea Filip mizează în activitatea ei pe două metode vindecătoare: Metoda Sedona și ThetaHealing. În cele ce urmează le vom explica pe rând pe cele două:

Metoda Sedona este o tehnică de controlare a emoțiilor, prin acceptarea lor, și apoi renunțarea la ele. Este o metodă simplă și eficientă care poate înlătura depresiile, anxietatea, stresul, dependențele, stările de vinovăție, poate de asemenea ajuta la depășirea pierderilor, mărirea energiei, dobândirea independenței financiare.

ThetaHealing este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică. Este modalitatea de vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală prin care obții sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru, în viața ta. Este o tehnică dinamică și specială de meditație, certificată internațional, cu beneficii dovedite clinic, la nivel psihologic și fiziologic, ce poate fi învățată și practicată de absolut oricine este deschis la schimbări pozitive în viața sa.

CONȚINUTUL MARCA „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE” POATE FI URMĂRIT INTEGRAL PE URMĂTOARELE CANALE:

https://www.youtube.com/c/AltcevacuAdrianArtene

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene 

instagram.com/altcevacuadrianartene 

tiktok.com/@altcevacuadrianartene 

Adrian Artene – autor Gândul

‎ALTCEVA de pe WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaI1WuI5vKA5T4qiIy0d

Urmărește CSID.ro pe Google News