13 ritualuri ca sa atragi norocul in 2006

articol
  • Publicat:
13 ritualuri ca sa atragi norocul in 2006
13 ritualuri ca sa atragi norocul in 2006

1 Nu uita, in febra cumparaturilor, sa-ti cumperi vasc. Ca-l agati de lustra sau ca-l pui pe masa, tot una e. Dar vezi sa nu lipseasca, pentru ca aduce noroc.

2 Incearca sa-ti faci timp pentru plata tuturor facturilor. E bine ca Anul Nou sa te gaseasca la zi cu toate socotelile, altfel vei fi datoare intregul an.

3 De la serviciu si de pe la diversi colaboratori primesti tot felul de mici atentii, de la agende la calendare. Atentie la calendar! Aduce ghinion daca-l agati pe perete inainte ca noul an sa inceapa.

4 Pentru ca la capitolul finante noul an sa-ti aduca mai multe zerouri, nu uita ca atunci cand iti pregatesti tinuta de Revelion sa strecori intr-un buzunar niste banuti (merge si-n pantof, daca nu exista buzunare), ca sa se inmulteasca…

5 Atentie la ce fel de bucate iti propui sa pregatesti pentru masa de Revelion! Batranii recomanda sa nu prepari carne de pasare, deoarece iti vei imprastia norocul precum gaina pamantul pe care-l scormoneste.

6 Mai subtire cu sexul in noaptea de Revelion! Se zice ca e semn rau pentru ca n-o sa mai ai parte tot anul. Sau o sa ai parte de 365 de zile de facut dragoste… Acum depinde si de cat de tare-ti doresti…

7 Daca nu esti maritata, iti poti ghici alesul. Ai nevoie doar de un vas cu apa, un fir de busuioc, o crenguta de mar si un banut. Spre dimineata, cand vei merge la culcare, in vis ti se va arata ursitul.

8 Ai grija pe cine inviti la tine in prima zi a anului. Daca ai prietene blonde sau roscate, spune-le sa stea pe-acasa, pentru ca vin cu ghinion. Daca sunt brunete, sa te viziteze in numar cat mai mare, pentru ca aduc noroc. Iar daca musafirii sunt pereche, mai intai sa treaca pragul casei EL, ca anul sa fie unul norocos.

9 Nu arunca nimic din casa in prima zi, nici macar gunoiul.
E bine sa intre, nu sa iasa din casa ceva.
11 Fii rosie pe 1 ianuarie, e culoarea care atrage norocul.

10 tine in mana un pahar plin-ochi ca sa fii vesela si sparge-l la miezul noptii, pentru ca o data cu el sa se imprastie si ghinionul. Si tine-ti iubitul de mana, ca sa-ti mearga bine cu dragostea.

11 Fii rosie pe 1 ianuarie, e culoarea care atrage norocul.

12 Chiar daca e vacanta si ultimul lucru la care ai vrea sa te gandesti este serviciul, incearca sa te ocupi pe 1 ianuarie cu ceva care sa aiba legatura directa cu indatoririle de la birou, ca sa mearga treburile mai bine.

13 Nu spala, nu sparge nimic, nu imprumuta bani, nu face datorii si nu care cumva sa plangi in prima zi a anului. Iti dai seama ce-ar insemna sa o tii asa un an de zile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Let's have a new start!
Let's have a new start!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân