Vacanţă pentru fashioniste, în stil italian: Fidenza Chic Outlet Shopping

Shopping-ul în Italia are ca destinaţii frecvente Milano, Roma şi Florenţa, însă fashionistele isteţe ştiu să meargă la ţintă, fără să piardă prea mult timp străbătând sute de străduţe în căutarea magazinului perfect.
  • Publicat:
Vacanţă pentru fashioniste, în stil italian: Fidenza Chic Outlet Shopping

Un weekend de shopping în Italia reprezintă, pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, vacanţa ideală. Două zile sunt suficiente pentru a comprima toate activităţile de maxim interes pentru fashioniste, mai ales dacă se află în raiul magazinelor.

Shopping-ul în Italia are ca destinaţii frecvente Milano, Roma şi Florenţa, însă fashionistele isteţe ştiu să meargă la ţintă, fără să piardă prea mult timp străbătând sute de străduţe în căutarea magazinului perfect. Dacă nu cumva vă interesează să vizitaţi muzee sau alte puncte de interes turistic, cea mai bună idee de a vă organiza mini vacanţa la cumpărături este să alegeţi un sat-outlet.

Acest concept se regăseşte, desigur, în Italia, ţara care a detronat în ultimii ani Franţa la capitolul modă. Italiencele, celebre pentru bunul gust şi pasiunea pentru modă, au la dispoziţie cele mai atractive locaţii de shopping din Europa. Una dintre acestea este imensul outlet din Fidenza, poziţionat la câţiva kilometri de Bologna şi Milano (de fapt, se află undeva la jumătatea distanţei dintre cele două oraşe).

Aici se găsesc peste 100 de branduri de lux, la preţuri accesibile, pentru că reducerile operate de comercianţi sunt de-a dreptul ispititoare. Puteţi găsi haine, încălţăminte şi accesorii semnate de designeri italieni şi internaţionali, boutique-uri precum Armani, D&G, Fratelli Rossetti, Escada, Marni, Stefanel, Michael Kors, Missoni, La Perla, Valentino, Versace etc. care au reduceri de 70% pe tot parcursul anului.

Colecţiile pe care le găsiţi aici nu sunt, desigur, ultimele, ci fac parte din sezoanele trecute, însă calitatea şi, de ce nu, brandul – pentru că multe fashioniste sunt foarte interesate de acest aspect, sunt extrem de atractive pentru turişti. În plus, ospitalitatea italiană recunoscută în întreaga lume, nu se dezice nici în acest loc, cumpărătorii obosiţi de atâta alergătură având la dispoziţie şi cafenele, restaurante, programe artistice cu muzică sau de altă natură menite a-i destinde.

Dacă doriţi totuşi să vizitaţi şi câteva obiective turistice din zonă, tour operatorii din Fidenza vă pot organiza programul după cum doriţi. De exemplu, dacă optaţi pentru pachetul „Shopping with Da Vinci”, aceştia vă plimbă toată dimineaţa prin Milano, unde veţi vedea Domul, Galeriile Vittorio Emanuele, opera La Scala, castelul Sforza, expoziţii de artă etc.

Apoi veţi poposi în Fidenza pentru un shopping zdravăn, unde veţi primi drept cadou din partea operatorilor încă un discount de 10 procente. Ce mai aşteptaţi, rezervaţi-vă de pe acum bilete pentru Italia, garderoba se cere înnoită la început de vară!

Foto: www.fidenzavillage.com

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Vacanţă în legendara Atena
Vacanţă în legendara Atena
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân