Sexul versus Barza: despre egalitatea dintre fete și băieți

Adriana Radu, fondator SEXUL vs BARZA, a fost prezentă în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, unde ne-a vorbit despre egalitatea dintre fete și băieți.
  • Publicat:

Adriana Radu, fondator SEXUL vs BARZA, prima platformă video online de educație sexuală din România, care se adresează cu precădere adolescenților de peste 14 ani și tinerilor, a fost prezentă în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, unde ne-a vorbit despre egalitatea dintre fete și băieți.

„Poate în societatea noastră uneori nu reușim să vedem că potențialul fetelor și al băieților este egal și că fetele și băieții sunt egali din punct de vedere intelectual, că au aceeași forță de muncă și că își pot atinge țelurile într-un fel similar și pot avea aceeași perseverență. Și cumva, sigur că atunci când nu exista această conștientizare în familie, această lipsă de conștientizare se transmite și către copii și are o reverberație și în planul sexualității sau aș spune altfel. Poate uneori părinții cred că își doresc ca tinerii, atât fetele cât și băieți și fata mea și băiatul meu, să-și atingă acel întreg potențial și trebuie să fac o pauză și să-mi dau seama că de fapt eu totuși, în mintea mea, pun un anumit tip de stop la potențialul fetei, că undeva se oprește la ea”, a explicat Adriana Radu.

Urmărește interviul integral pentru a descoperi importanța educației sexuale în școli. Adriana Radu ne-a vorbit într-un interviu despre cinci teme esențiale privind educația sexuală: contracepție, infecții cu transmitere sexuala, anatomie, violența în cuplurile de adolescenți și egalitatea dintre fete și băieți.

9

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult