La ce se gandesc barbatii cand fac sex?

Adevaratele ganduri ale barbatilor se invart in jurul placerii de a te privi cand ti se leagana sanii sau cat de sexy este fundul tau in timp ce o faceti pe la spate.
  • Publicat:
La ce se gandesc barbatii cand fac sex?
La ce se gandesc barbatii cand fac sex?

Vrei sa afli la ce se gandeste iubitul tau cand sunteti in toiul unei partide amoroase? Sa fie alta femeie, partida de fotbal de maine sau kilogramele pe care le-ai luat in plus in ultimul timp? Daca vrei raspunsul, citeste mai departe.

“Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla”
Chiar si cel mai feroce mascul se poate simti ca-n rai cand vine vorba de relatii sexuale. Unei anumite parti a creierului lor nu le vine sa creada ca au, intr-adevar, aici si acum relatii sexuale. Iar asta pentru ca in mintea lor exista o teama ca vor face sex din ce in ce mai rar.

Multi barbati sunt constienti de faptul ca femeile sunt cele care hotarasc cand vine vorba de relatii intime. Ba si mai mult, acestea le pot suprima placerea in orice moment fara un motiv prea bine argumentat.

Asadar, indiferent de cat de des o fac, barbatii considera de fiecare data ca primesc un dar de la Dumnezeu si se gandesc numai la cum pot sa faca sa prelungeasca placerea.

“Corpul tau este incredibil”
Acest gand apare in mintea barbatilor, atunci cand fac sex, la fiecare cinci secunde. Excitarea masculina este extrem de conectata la perceptia vizuala. Asa ca barbatii deschid ochii si-ti privesc corpul gol, bucurandu-se de fiecare unduire a ta.

Ei se gandesc la cat de sexy arati, mai ales atunci cand stai deasupra. Multi barbati ar putea jura ca nu exista priveliste mai grozava decat o femeie care se bucura de sex.

Pun pariu insa ca ai vrea sa stii daca barbatilor le trece vreodata prin cap sa-ti critice corpul. Raspunsul este “ nu!” Barbatii iubesc formele femeilor, mai ales cand sunt dezvelite, asa ca nu le mai ramane timp sa se preocupe daca ai pus un kilogram sau doua in plus sau fundul tau nu mai e la fel de ferm.

Adevaratele ganduri ale barbatilor se invart in jurul placerii de a te privi cand ti se leagana sanii sau cat de sexy este fundul tau in timp ce o faceti pe la spate.

Nici fotbalul nu iese din discutie
Exista un banc care spune ca barbatii ar trebui sa se gandeasca la fotbal ca sa intarzie ejacularea, si se pare ca porneste de la un strop de adevar.

Cand o femeie striga “nu inca!!”, barbatul trebuie sa faca de urgenta ceva ca sa previna eruptia vulcanului.

Iar cea mai buna solutie este sa se gandeasca la ceva total neatractiv, precum sportul, numarul oilor, unii chiar incearca sa repete in mintea lor alfabetul de la coada la cap sau se gandesc la durere si crampe musculare.

Carmen Electra, Pamela Anderson…
Femeile sunt adeseori convinse ca partenerii lor isi imagineaza ca au de fapt relatii intime cu unele celebritati faimoase si atractive de la Hollywood. Iar acest lucru se intampla sa fie si adevarat, desi, de multe ori, barbatii isi pastreaza aceste fantezii pentru momentele de autostimulare.

Ei au fantezii erotice cu fetele din revistele special dedicate lor chiar si atunci cand isi adora partenerele. Dar avand in vedere ca nu sunt decat fantezii, nu e nevoie sa ii invinovatesti. Pana la urma si tu te-ai gandit probabil ca ai o aventura salbatica cu Brad Pitt sau George Clooney, nu-i asa?

Lucrurile excentrice pe care vor sa le faca
De multe ori barbatii se gandesc in timpul actului sexual la lucrurile pe care ar vrea sa le faca cu tine, dar nu indraznesc sa ti-o spuna sau stiu ca nu esti genul de persoana care ar accepta astfel de sugestii.

Asa ca nu le ramane alta solutie decat sa-si imagineze acest lucru.

Tu la ce te gandesti cand faci sex?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Poftiti in „Flirt-Express”!
Poftiti in „Flirt-Express”!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”