Trasnite… da’, cadouri sa fie…

aniversarea cuiva sau cu alegerea unui mic suvenir atunci cand te afli pentru o vreme pe meleaguri straine.
  • Publicat:
Trasnite... da’, cadouri sa fie...
Trasnite... da’, cadouri sa fie...

Mmmm!!… Asa incepe orice prim demers in materie de atentie cand se lasa cu Valentine’s day, aniversarea cuiva sau cu alegerea unui mic suvenir atunci cand te afli pentru o vreme pe meleaguri straine.

Colinda prin magazine dintre cele mai diverse si sigur pica si obiectu’…

Spermatozoidu’ turmentat

Vine direct din Austria, mai exact din supermarketurile din statiunea Zell am See si face deliciul atat celor din partea locului, cat si turistilor din lumea larga.

Diferenta o face insa numarul „turmen­tatilor“ achizitionati. Doar doi pentru austricei si fara numar pentru intrusi. E delicios si face si impresie, daca lumea gusta gluma. Potenzerl ii zice…

Ciocolata intimi piaceri

E de dat pe… corpul cui poftesti, nu de in­tins pe biscuite. Evident, cercul este mai restrans, da’ si placerea mai mare. A de­gusta ceva dulce si lipicios dat pe una bu­cata partener are origini indepartate si nu s-au inregistrat nemultumiri pana azi.

Cei inspirati si cu ceva finante au inteles ca „prinde” pe piata. Daca insa vrei sa faci si ceva economii, cumpara un ambalaj simpatic, un borcan si umple-l spre deliciul papilelor gustative.

De’ale gurii si de’ale locului

Un bombon, un biscuite, o smochina, o maslina, o lichioare, adica ceva din ce ma­nanca si bea lumea pe la care-i fost in vizita si multumesti audienta.

Curiozita­tea condimentata cu pofta la care se adau­ga si placerea de a gusta transforma un sim­plu aliment in ceva ce nu se poate refuza.

Textura cu figura…

Ei bine, imprimeul inspirat te salveaza in caz de forta majora. E inca in trend, ofer­ta e generoasa si satisface cele mai pre­tentioase gusturi in zone cu o concentratie densa de oameni pe metru patrat.

Flori, masini, personaje ciudi, mesaje funny si gata bluza sau tricoul, in caz ca la raft sau din vitrina nu gasesti ceva sa-ti faca cu ochiul. Rasfoieste catalogul cu sute de imagini desenate si sigur iti vine vreo idee. Destul de ieftin si la sigur.

Plus, brelocuri si insigne

Ursuleti, catelusi, purcelusi etc. de colectie, de pus la chei sau de prins in piept si reusesti sa furi un smile. Oricate zorzonele ai avea, una in plus ce strica? La o simpla plimbare pe strada si nici ca stii din care sa alegi. Toate-s colorate, nostime si la preturi modice. Dai un ban, castigi un kissy.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Cat de puternica este dorinta sexuala?
Cat de puternica este dorinta sexuala?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân