Totul pentru sex de nota 10

Nu astepta ca partenerul sa-ti ghiceasca fanteziile.
  • Publicat:
Totul pentru sex de nota 10
Totul pentru sex de nota 10

1. Nu astepta ca partenerul sa-ti ghiceasca fanteziile. Este cea mai mare greseala pe care o poti face. Cheia este de fapt comunicarea.

2. Si femeile pot avea probleme sexuale daca consuma alcool. Prea mult alcool poate afecta abilitatea de a avea orgasm, spun expertii. E valabil si in cazul jumatatii masculine.

3. In cazul doamnelor cel mai bun moment de a face sex este 3.00 dupa-amiaza. Cercetarile spun insa ca pentru barbati momentul ideal este la 7.00 dimineata. Prin urmare, faceti un compromis? Alegeti o intalnire la pranz si majoritatea dupa-amiezelor din week-end.

4. Flexibilitatea este secretul unei iubiri care dureaza. Daca nu te poti adapta partenerului si stilului acestuia de viata, poti deveni reticenta la schimbare si marcata de resentimente.

5. Trebuie sa gandesti pana sa rostesti o fantezie. Adu-ti aminte inainte sa impartasesti o fantezie partenerului tau, ca el poate reactiona nefavorabil.

6. Pornografia este permisa. Oferta este foarte variata in domeniu – de la revistele pentru adulti pana la fanteziile audio pe care le poti asculta la i-pod – care te pot ajuta.

7. Durerea poate fi un afrodiziac. Se stie ca dupa cearta impacarea este dulce.

8. Arati mai bine naked decat iti imaginezi! De exemplu, poti crede ca ai un posterior imens si neatragator intr-o anumita pozitie, dar daca partenerul te incurajeaza sa faceti sex in acea pozitie, lui, in mod sigur, ii place te tine astfel.

Foto: RED DOT, GULIVER, SHUTTERSTOCK

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”