Noroc în dragoste? Iata care sunt semnele zodiacale cu cele mai multe sanse pe TINDER

Cifrele arata că în timpul izolarii din primăvara care a trecut, utilizatorii Tinder au facut 3 miliarde de cautari în toată lumea, practic cele mai multe cautari pe care aplicaţia le-a înregistrat vreodată într-o singură zi!
14.09.2020
Noroc în dragoste? Iata care sunt semnele zodiacale cu cele mai multe sanse pe TINDER
Foto: Tero Vesalainen - Shutterstock

Având în vedere acest lucru, PsychicWorld.com a încercat să afle dacă există o corelaţie între semnele zodiacale şi numărul de potriviri în dragoste pe care oamenii le obţin pe Tinder, pentru a afla care semn zodiacal este cel mai norocos în dragoste!

Un sondaj realizat pe 4100 de utilizatori, fiecare dintre acestia verificandu-si compatibilitatea cu alte 1000 de persoane, a aratat ca:

  • Gemenii sunt cei mai norocoşi în dragoste, obţinând un grad de 84% compatibilitate din 1.000 de oameni!
  • Cei sub semnul Vărsătorului sunt pe locul doi cu 79% compatibilitate
  • Semnul zodiacal care a obţinut cel mai mic grad de compatibilitate pe Tinder este Capricorn (41%).

Ce semne zodiacale reuşesc să-şi facă cele mai multe relaţii pe Tinder?

Sondajul arată că cei din Gemeni sunt cei mai norocoşi îndrăgostiţi, obţinând un rezultat bun în 84% din cazuri (1.000 de încercări). Acest lucru nu surprinde, deoarece gemenii sunt cunoscuţi pentru că sunt capabili de o conversaţie excelentă şi au o personalitate atrăgătoare.

Cei sub zodia Vărsător sunt pe locul doi cu un procent de 79%. Biografiile lor ingenioase alături de personalităţile lor de obicei excentrice sunt suficiente pentru a atrage atenţia oricui. De asemenea, sunt cunoscuţi pentru conversaţiile lor inteligente şi pentru faptul că sunt buni ascultători, aşa că nu ar fi deloc surprinzător dacă cele mai multe discuţii s-ar încheia într-o întâlnire!

Pe locul trei găsim Racii! „Mamele” semnului zodiacal, cei din zodia Racului sunt calzi, drăguţi şi parteneri excelenţi pentru relaţii pe termen lung! Prin urmare, nu este surprinzător că se potrivesc cu 74% din oameni.

Care sunt cele mai puţin norocoase semne zodiacale de pe Tinder?

Semnul zodiacal care a obţinut cele mai puţine potriviri pe Tinder este Capricornul. Din păcate, persoanele sub acest semn au obţinut un scor de doar 41%. Capricornii sunt cunoscuţi pentru că depun eforturi mai mari în cariera lor decât în orice altceva, astfel încât întâlnirile nu sunt niciodată prioritare, de aceea pot părea destul de neinteresaţi. Cu toate acestea, dacă veţi găsi un Capricorn care să vă iubească, vor exista scântei.

Al doilea semn mai puţin norocos este Scorpionul, obţinând un procent de numai 44%. Oamenii aflaţi sub acest semn pot părea un pic prea duri sau puţin îngrozitori, aşa că ar putea fi o idee bună să restrângeţi puţin informaţiile din biografia online! Sunt foarte pasionali şi cum se mai spune “îşi poartă inima pe mânecă” (îşi pun sufletul pe tavă), iar dacă sunteţi în căutarea unei relaţii pe termen lung, un Scorpion este o alegere excelentă!

Oamenii sub semnele Săgetător au obţinut doar 48%, devenind astfel al treilea semn cel mai puţin norocos pe Tinder. Ei tind să fie călători pasionaţi, iar biografia lor arată cel mai probabil acest lucru, făcându-i pe oameni să se întrebe cât de serioşi sunt în legătură cu o relaţie.

 

Recomandare video
Dr. Emel Nuraltay, Sanador: teste utile înainte de sarcină, dar și pe parcursul sarcinii