Dorinta pe cale de disparitie

De-a lungul intregii vieti, libidoul femeilor fluctueaza considerabil, de la momente intense la perioade lip­site total de pasiune. Acest lucru de­pinde foarte mult de stadiul relatiei amoroase, starea de sanatate, buna dispozitie etc.
Dorinta pe cale de disparitie
Dorinta pe cale de disparitie

Sunt foarte ingrijorata pentru ca de la o vreme nu mai am dorinta sexuala. Si nu reusesc sa leg acest lucru de nimic. Prie­tenul meu nu s-a schimbat in nici un fel, serviciul e neschimbat, nici mai solici­tant, nici mai lejer, nu e absolut nici o modi­ficare ce poate sa fi dus la asta. Il iubesc, nu ca in prima zi, dar mult. Mi-e teama sa nu fie asa mereu de acum inainte.

De-a lungul intregii vieti, libidoul femeilor fluctueaza considerabil, de la momente intense la perioade lip­site total de pasiune. Acest lucru de­pinde foarte mult de stadiul relatiei amoroase, starea de sanatate, buna dispozitie etc. Oricare ar fi originea, o scadere prelungita a dorintei se­xua­le poate avea o incidenta asupra psi­hicului si stimei de sine, dar mai ales asupra relatiei de cuplu.

Rutina, de cele mai multe ori, reprezinta dus­ma­nul numarul unu al vietii noastre se­xuale. O relatie, fie ea de orice fel, dar mai ales cea de cuplu, se constru­ies­te permanent, ambii parteneri fiind res­ponsabili, in egala masura, de dina­mi­ca emotionala si implicit de dinamica sexuala a cuplului.

Daca simtiti ca in urma comunicarii deschise cu partenerul lucrurile stagneaza, va sfatuiesc sa consultati un specialist.

Dragostea chiar nu ajunge...
Dragostea chiar nu ajunge...