De ce femeile dificile îi fascinează atât de mult pe bărbați?

  • Publicat:
De ce femeile dificile îi fascinează atât de mult pe bărbați?
Sursa foto: shutterstock

Cu siguranță ai văzut că se întâmplă des. Cum fac femeile dificile să devină obiectul dorinței unuia sau mai multor bărbați?

Înainte de toate, ce înțelegem prin dificil? O femeie care știe ce vrea, care nu pretinde și nu urmărește nimic, care are păreri… O femeie care știe să zică și NU atunci când este cazul.

Doar ea va face să pară că este TROFEU pentru cel care o va cuceri

Ea nu vorbește niciodată de rău alte femei, căci… ai ghicit, nu se simte amenințată de ele. Se simte puternică și unică.

Face sex doar când vrea ea, atunci când simte și când amândoi ard de dorința. Nu face sex doar pentru a începe o relație, temându-se că în caz contrar îl va pierde pe cel ce îl are în fața sa.

Le place să riște

Bărbații adoră tot ce declanșează adrenalină. Acesta este și motivul pentru care o relație cu o femeie dificilă le va părea o mare provocare. O relație cu o astfel de femeie este ca o aventură plină de imprevizibil.

Adoră bărbații demni

Femeile complexe au standarde înalte. Nu se mulțumesc cu puțin și, în nici într-un caz cu oricine. Sunt perfecționiste, așa că așteaptă-te să te aleagă doar dacă ești asemeni lor.

Sunt pasionale

Bărbaților nu le plac femeile plictisitoare. Ei vor pasiune, vor necunoscut, vor intrigă. Femeia dificilă nu este pasională doar în relația de cuplu, atenție. Pune pasiune în tot ce face, de fapt. În tot ce construiește.

Au obiective trasate

Și nu se vor abate niciodată de la ele. Știu că pentru a realiza ceva, trebuie să sacrifici ceva. Se sacrifică pentru succes și sunt mereu gata să lupte pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Citește și: Lucrurile care diferențiază o femeie puternică de una care nu a ajuns încă să-și cunoască justa valoare

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân