Aspecte intime ale relației de cuplu pe care nu ar trebui să le postezi niciodată pe social media

  • Publicat:
Aspecte intime ale relației de cuplu pe care nu ar trebui să le postezi niciodată pe social media
Sursa foto: shutterstock

Astăzi, în online poți vorbi cu prietenii, poți împărtăși opinii sau chiar… aspecte intime din viața de cuplu. Totuși, CÂT DE MULT este PREA MULT? Mai ales atunci când vine vorba de o relație sănătoasă? Iată ce spun specialiștii!

Nu ar trebui să postezi niciodată pe social media…

Certurile din casă

Chiar dacă fiecare relație are ups&downs, nu este necesar să și expui asta pe social media. Detaliile intime ale unei dispute trebuie gestionate în intimitatea cuplului și nu pe online.

Detalii financiare sensibile

Discuțiile despre finanțe pot fi destul de delicate și pot genera reale tensiune în relația de cuplu. Încearcă să le acoperi în privat, într-o atmosferă relaxată și sigură.

Viața intimă

Viața sexuală este o componentă importantă a oricărei relații, însă detaliile intime ar trebui să rămână în dormitor, și nu pe feed-ul de pe Instagram.

Probleme de sănătate

Orice problemă de sănătate ar trebui tratată cu discreție. Deschiderea unor subiecte sensibile pe social media poate afecta relația și partenerul în cauză.

Probleme cu familia/prietenii

Relația de cuplu nu presupune doar certuri între parteneri, ci și cu ceilalți membri ai familiei/prietenii apropiați vouă. Încearcă să le rezvolvi în privat și nu pe social media.

Comentarii negative la adresa partenerului

Indiferent de ce vă rezervă relația, discuțiile ar trebui să rămână între voi. Să publici comentarii negative la adresa partenerului în văzul celorlalți nu va face decât să provoace daune (de cele mai multe ori ireparabile) între voi.

Planuri de viitor

Planurile de viitor palpabile, precum căsătoria, mărirea familiei sau un nou job/deschiderea unei afaceri ar trebui să rămână neîmpărtășite. A le striga pe social media nu poate duce decât la critici neașteptate sau la descurajări. Așa se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri.

Citește și: Bărbații împărtășesc mai puține informații negative despre ei decât o fac femeile, potrivit unui studiu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân