6 semne ale limbajului corpului care indică faptul că este atras de tine

  • Publicat:
6 semne ale limbajului corpului care indică faptul că este atras de tine
6 semne ale limbajului corpului care indică faptul că este atras de tine Sursa foto: Pexels

Atunci când alegi să-ți recunoști sentimentele față de o altă persoană, te deschizi inevitabil în fața posibilității de respingere. De aceea, în loc să fim direcți, deseori adoptăm o abordare mai puțin simplă atunci când ne place de cineva, chiar dacă nu realizăm că o facem.

Potrivit experților în relații, limbajul corpului îți poate dezvălui cu ușurință atracția față de o persoană. Citește mai departe pentru a afla cele mai comune semne ale limbajului corpului care indică atracția.

  1. Se uită la diferite părți ale feței tale

Felul în care cineva te privește poate indica nivelul de atracție față de tine. Un semn major care indică atracția cuiva față de tine este atunci când persoana în cauză își folosește ochii pentru a-ți scana întreaga suprafață a feței.

O persoană care te vede doar ca pe un prieten se va uita în ochii tăi atunci când vorbiți. Așadar, privitul ochilor, buzelor, părului și iar al ochilor, buzelor și părului, în mod repetat, indică o atracție.

  1. Face ca spațiul dintre voi să fie cât mai mic

Dacă vrei să știi dacă cineva este atras de tine, urmărește cât de aproape se apropie de tine. Majoritatea oamenilor tind să închidă spațiul dintre ei și o altă persoană dacă o consideră atractivă.

Atunci când cineva te lasă să te apropii cât mai mult de spațiul lor personal, acesta ar putea fi un semn care garantează atracția.

  1. Îți zâmbește

Oamenii pot falsifica zâmbetul din tot felul de motive. Zâmbetul poate fi considerat unul dintre cele mai comune semne de atracție ale limbajului corporal. Și, de obicei, este ușor să-ți dai seama dacă primești un zâmbet autentic sau nu.

Râsul și zâmbetul pot indica, de asemenea, angajament și plăcere, precum și atracție. Multe studii au examinat râsul ca ingredient-cheie în atracția romantică dintre două persoane.

  1. Inițiază atingeri fizice

Chiar și încercările de atingere ocazională sunt considerate un semn clar că este atras de tine.

Când te simți atras de cineva, dorești să-l simți cât mai aproape de tine. Atingerile fizice eliberează oxitocină, numit și hormonul iubirii. Când acesta este eliberat, ne poate ajuta să ne simțim mai conectați.

  1. Încearcă să te imite

Un alt semn al atracției este utilizarea răspunsurilor și reacțiilor în oglindă. Unele cercetări sugerează că atunci când cineva imită limbajul corpului altei persoane, este mai probabil să o considere atrăgătoare.

Deseori oamenii tind să imite inconștient limbajul corpului celor pe care îi consideră atrăgători. Dacă observi că cineva își încrucișează picioarele în același timp cu tine, ar putea fi un semn că este atras de tine.

  1. Pare mult mai neliniștit în preajma ta

Cineva care se simte atras de tine ar putea avea un comportament neliniștit, care se manifestă prin înroșirea obrajilor, stâlcirea cuvintelor sau transpirația palmelor.

S-ar putea, de asemenea, să acționeze agitat și să se bâlbâie mult.

Surse: bestlifeonline.com, scienceofpeople.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân